Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Ana Rosa Quintana a 'El programa de Ana Rosa'

Mediaset confirma ara la fi de 'Sálvame' i què passarà amb Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana estrenarà un nou programa al setembre

No es parla de res més: Mediaset ha decidit cancel·lar 'Sálvame' de manera sobtada i ja hi ha una gran beneficiada. Estem parlant d'Ana Rosa Quintana, que s'encarregarà de presentar les tardes de Telecinco a partir del setembre. Fins aleshores, hi haurà Sandra Barneda amb 'Así es la vida', un nou programa que promet ser revolucionari.

Ana Rosa Quintana no ha fet cap comentari sobre aquest tema, però el compte oficial de Mediaset ha emès un comunicat. Ha reconegut que els rumors són certs: Quintana serà la substituta oficial de Jorge Javier Vázquez. Està preparant un nou programa revolucionari, però encara té molts comptes pendents.

Mediaset té en compte que queda poc per a l'estiu i Ana Rosa agafa dos mesos de vacances. No val la pena estrenar ara el nou espai perquè no és bona època, així que esperarà uns mesos. Al setembre donarà el tret de sortida a una nova era i Quintana començarà a ser també la reina de les tardes.

De moment, es coneixen molt pocs detalls sobre el projecte, però el paparazzi Diego Arrabal té una cosa clara. No serà «un programa que duri quatre hores com Sálvame», durarà dues o tres i no estarà dedicat només al cor. També hi haurà una taula política i una secció de debats sobre temes socials, de l'estil 'Sabor a ti'.

Ana Rosa Quintana no desapareixerà dels matins

La pregunta que tothom es fa és: què passarà amb 'El Programa de AR'? No, no desapareixerà i Quintana en continuarà sent la presentadora. Després de la taula política se n'anirà a descansar i reapareixerà a la tarda, a la franja horària que ocupava 'Sálvame'.

Mediaset ha situat al disparador Quintana, que per a alguns ha traït Jorge Javier Vázquez. La realitat és diferent: la periodista no podia dir res, només estava complint ordres. És evident que sabia què passaria amb 'Sálvame', però havia de guardar silenci.

Sandra Barneda servirà de baula en aquesta transició, que no serà gens fàcil. Tot i les crítiques, 'Sálvame' era un programa molt estimat. De fet, ja han organitzat una manifestació en contra de la cancel·lació i potser hi ha conseqüències.