Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Jorge Javier Vázquez i el logo de 'Supervivientes'.

'Supervivientes 2023' aconsegueix que el famós més desitjat reaparegui a Hondures

'Supervivientes 2023' ha deixat sense paraules tots els seus seguidors

'Supervivientes 2023' ha aconseguit el que semblava impossible. Aquest 'reality' de supervivència ha deixat sense paraules els seus seguidors en anunciar que una de les cares més conegudes del nostre país viatjarà a Hondures els pròxims dies.

L'edició més extrema d'aquest format de Mediaset España ja és a l'equador de la seva emissió. Durant aquests dos mesos de concurs, diversos participants han tingut l'oportunitat de retrobar-se amb els seus éssers estimats.

Imatge de l'última expulsió de 'Supervivientes'
'Supervivientes 2023' ja té el seu últim expulsat | MEDIASET

Els últims tres concursants a rebre aquesta sorpresa han estat Jaime Nava, Diego Pérez i Artùr Dainese. I és que, abans de saber-se qui abandonaria 'Supervivientes 2023' de manera definitiva, l'organització ha volgut tenir-ne un detall.

Mentre que l'exparticipant de 'La Isla de les Tentaciones' ha pogut parlar amb la seva mare per telèfon, els dos companys han rebut a Hondures la visita dels seus familiars.

Ara, i després d'assabentar-se del darrer expulsat de l'edició, 'Supervivientes 2023' ha anunciat la notícia més desitjada. I és que l'equip d'aquest conegut reality ha aconseguit que un dels famosos més estimat del nostre país reaparegui per donar una sorpresa al seu nebot.

'Supervivientes 2023 ho té tot llest'

'Supervivientes 2023' ja té tot a punt per a la visita més esperada. I és que tal com han anunciat, diumenge que ve es produirà el matx més aclamat per tots els seguidors del format.

Durant l'última gala de 'Conexión Honduras', Ion Aramendi ha estat l'encarregat d'anunciar aquesta sorprenent notícia. «Voleu saber qui serà la pròxima visita?», ha preguntat el presentador, mirant fixament a càmera.

Després d'un sonor «sí», el conductor de 'Supervivientes 2023' ha anunciat que Pocholo Martínez-Bordiú viatjarà a Hondures per donar una sorpresa al seu estimat nebot. Però, tot apunta que no anirà sol. «Van ell i la seva motxilla», ha exclamat tot seguit.

Imatge de Pocholo Martínez
'Supervivientes 2023' anuncia la visita de Pocholo | GTRES

A més, i segons ha anunciat durant la gala, el'socialité' estarà avui dimarts al plató amb Carlos Sobera, abans de volar fins als Cayos Cochinos.

Aquest esperat moment es produeix després que Bosco hagi demanat repetides vegades la visita del seu oncle. De fet, fa uns dies, aquest presentador de 'Supervivientes 2023' va preguntar al jove sobre aquest tema.

Sense pensar-s'ho, el nàufrag va assegurar que volia veure «el seu oncle Pocholo», tot i que sabia que no era a l'illa, perquè no veia cap «moto d'aigua» o «catamarà» a prop.

Ara, Bosco està molt a prop de fer realitat el seu somni. Però, haurà d'esperar fins diumenge que ve per retrobar-se amb el seu oncle després de més de dos mesos de concurs.

Imatge de Bosco Martínez Bordiu a 'Supervivientes'
El concursant de 'Supervivientes 2023' estava esperant aquest moment | MEDIASET

Per part seva, i després que l'organització de 'Supervivientes 2023' anunciés aquesta bomba, Pocholo Martínez-Bordiú s'ha dirigit a les seves xarxes socials per compartir amb els seus seguidors aquesta esperada notícia.

I és que després de la campanya que ha fet en aquestes plataformes perquè el deixessin anar a veure el seu nebot, per fi han aconseguit el seu objectiu.

«Bosco, estic venint. Sense bogeria no hi ha felicitat», ha assegurat el 'socialité' al seu compte d'Instagram, juntament amb una il·lustració d'un avió anomenat 'Pocho Airline'.

Com es podia esperar, aquesta publicació no ha passat desapercebuda i molts usuaris han volgut desitjar-li sort. «Quines ganes de veure-us junts», ha assegurat un internauta.

Altres, en canvi, han aprofitat per comentar l'últim desacord que s'ha produït entre el seu nebot i un dels seus companys de 'Supervivientes 2023':

«Que fanfarró que s'ha posat Asraf amb Bosco. Quina pena que no ho hagi fet amb Yaiza. És un 'buscarollos'… Fora, Asraf».