Muntatge de fotos d'Enrique Ponce i Ana Soria

Ana Soria deixa clares les seves exigències a Enrique Ponce perquè la boda continuï

Ana Soria es planta i alça la veu perquè Ponce reaccioni

Ana Soria i Enrique Ponce han viscut el seu segon estiu com a parella. Després de l'enrenou que va causar la separació del torero amb Paloma Cuevas, per fi tot ha tornat a la calma. Encara que es presagiava el pitjor, el cert és que Ponce i la seva jove xicota han decidit seguir endavant i apostar pel seu amor.

La d'Almeria va decidir allunyar-se de les xarxes i evitar qualsevol mostra de romanticisme, però ara sembla haver canviat d'opinió. Ha presumit de vacances de somni al costat del valencià mesos abans de la celebració de l'esperat casament. I és que, segons els rumors, al desembre podrien donar-se el 'sí, vull', però abans Enrique haurà de cedir a les peticions d'Ana.

Ana Soria li aclareix les coses a Enrique Ponce

Ana Soria va arribar a la vida d'Enrique Ponce per posar-la de cap per avall. El seu més que consolidat matrimoni amb Paloma Cuevas va començar a fer aigües i el de Chiva va decidir posar-hi punt final. La jove rossa havia arribat per quedar-s'hi i l'amor sorgit entre tots dos va fer malbé a més de dues dècades de matrimoni.

Els seus desitjos eren tenir una separació cordial, malgrat la traïció del torero, pel bé de les dues filles que tenen en comú. I malgrat que al principi va costar, finalment tot es va encaminar i cadascú fa la seva vida per separat.

Enrique Ponce i Ana Soria.
Ana Soria i Ponce han celebrat el segon aniversari | GTRES

Ara, quan s'han fet dos anys de relació i deixant enrere els rumors de ruptura, l'Ana i l'Enrique presumeixen d'amor. La parella ha tornat a gaudir de les seves vacances menjant-se a petons a cada racó. I és que no pot ser per a menys, ja que la il·lusió per seguir una vida junts els ha portat a plantejar-se passar per l'altar.

El valencià ja ho va deixar clar fa uns mesos quan va confessar que estava disposat a demanar matrimoni a la seva noia. Tots dos vivien junts feia dos anys quan Enrique va abandonar Madrid per traslladar-se a un pis a Almeria amb Ana.

Imatge de Paloma Cuevas i Enrique Ponce amb les seves filles
Les filles d'Enrique Ponce no volen saber res d'Ana Soria | GTRES

No obstant això, abans de fer el pas definitiu, l'andalusa  li ha exigit alguna cosa al seu futur marit. La primera i la més important és que la jove desitja que les filles del seu xicot l'acceptin.

Segons sembla, les nenes no volen saber-ne res i molt menys compartir el mateix espai. Una cosa que va quedar palesa en la primera comunió de la filla petita de Ponce a la qual Ana no va ser convidada. Conscient de la situació, el de Chiva no vol forçar les coses i li ha demanat temps perquè les nenes ho assimilin.

▶️ Vídeo del dia

Ana Soria vol tenir els mateixos drets

Mentre Enrique Ponce és ben rebut al cercle més proper de la jove estudiant de Dret, això no passa a la inversa. Paloma Cuevas intenta protegir les seves filles de tota la situació, més encara després que s'assabentessin de la ruptura per unes fotos del seu pare amb Ana Soria.

Primer pla d'Ana Soria amb ulleres de sol
Ana Soria demana el mateix tracte | GTRES

L'empresària li va recriminar la seva actitud i va decidir posar fre a tanta declaració d'amor pública. Però ara és l'Ana qui reclama el seu lloc, i vol deixar de ser 'l'altra' per tenir els mateixos drets de què també gaudeix la nova il·lusió de Paloma. Recordem que l'empresària va ser vista amb Luis Miguel i els rumors de festeig es van disparar donant el vistiplau al romanç.

Una qüestió que posa contra l'espasa i la paret al torero, que tampoc vol fer mal a les seves filles. A més, una altra de les exigències que la jove li ha plantejat al seu futur marit és que deixi els bous de manera definitiva.

Una cosa que ja va anunciar l'any passat quan va emetre un comunicat on anunciava «fer una parada al camí i retirar-me per temps indefinit». De moment, encara no hi ha data de casament establert, però tot sembla indicar que no trigaran a passar per l'altar.