Jorge Javier Vázquez plorant

Jorge Javier Vázquez contesta a l'amenaça que podria amargar les seves vacances

Jorge Javier rep un atac inesperat

Jorge Javier Vázquez ha comprovat com un dels seus grans enemics tornava a carregar contra ell. L'emissió de la segona part de la docusèrie de Rocío Carrasco ha estat l'excusa perfecta perquè Antonio David reaparegués. Sembla disposat a desemmascarar la filla de la cantant i tots aquells que l'han defensat durant els últims mesos.

L'excol·laborador torna amb set de venjança i promet que tots aquells que li van fer mal rebran el que es mereixen. La llista de noms que van donar suport a la seva ex durant la primera part de la sèrie és molt extensa. Però no aconsegueix treure's del cap dues cares molt conegudes de Telecinco.

Es tracten de Jorge Javier i Carlota Corredera. El canal de Mediaset començava fa uns dies a emetre en obert aquesta producció que s'havia estrenat a la plataforma de pagament. La gran novetat era la presentadora.

▶️ Vídeo del dia

Al capdavant de l'espai es va posar una vella coneguda de la casa com és Sandra Barneda, qui, a més, és una bona amiga de la protagonista. Així, ocupava el lloc que havia deixat la presentadora gallega, ja apartada de manera gairebé definitiva de la cadena.

El xicot de Marta Riesco va voler enviar un missatge a Rocío, recordant els seus dos principals aliats. «Has deixat cadàvers pel camí, la teva germana Carlota Corredera, el teu nou amic, aquell que visites a casa seva, Jorgeja. I ja no se'ls veu a cap dels dos enlloc», va assenyalar.

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez va viure un moment força complicat a l'hospital. | Instagram: @jorgejaviervazquez
 

Es pregunta «on són» ara. No va dubtar a carregar amb duresa contra el comunicador badaloní, amb qui manté oberta una dura batalla des de fa temps. I va aprofitar els problemes de salut del presentador per enviar-li un missatge.

Jorge Javier Vázquez havia estat ingressat durant les seves vacances al Perú. «És cert que el mal d'altura és fotut. Sobretot quan et creus un ésser superior i una abanderada, empoderada de jo no sé de quina pel·lícula», va apuntar.

S'havia guardat moltes coses durant els últims temps, però havia arribat l'hora de desfogar-se. De dir les veritats i de no mossegar-se la llengua.

Rocío també es va pronunciar sobre el canvi de conductors del format. Ha relatat que «quan em van dir que ella ho presentaria, no puc ser hipòcrita, ni puc mentir ni ser falsa. D'una banda, vaig sentir pena i, per una altra, alegria», va dir.

Estava contenta que Sandra Barneda es posés al capdavant de l'espai, però «pena perquè no hi era Carlota» ni tampoc el català. Ho va definir com «un sentiment no trobat, però sí que tenia el doble vessant». Li hauria agradat reunir els de sempre, però la decisió dels responsables de la cadena no tenia marxa enrere.

Jorge Javier Vázquez continua apartat

Jorge Javier Vázquez continua esgotant els seus últims dies de vacances. S'espera que torni a Sálvame en qüestió de setmanes. Li tornarà a tocar assumir el dur repte d'aixecar un format a la deriva.

Una cosa semblant passa amb la docusèrie de la seva amiga. Tal com explicava Antonio David, «l'audiència els ha dit que per aquí no va bé, i l'hòstia des de més amunt fa més mal. Com més amunt estàs, l'hòstia és més gran».

Fotomuntatge d'Antonio David Flores i Jorge Javier Vázquez
Antonio David va voler recordar Jorge Javier. | CatalunyaDiari
 

Qui fos guàrdia civil no oblida tot el mal que li van fer a ell i a la seva família els presentadors de Sálvame. Promet que no es quedarà de braços plegats i confia que el temps acabi posant cadascú al seu lloc.

Jorge Javier Vázquez vol tornar com més aviat millor al seu programa. Segur que té algun missatge especial per a l'ex de Rocío Carrasco.