Fotomuntatge d'Ana Soria i Enrique Ponce

Ana Soria aconsegueix el que més volia i confirma l'escàndol a casa d'Enrique Ponce

Enrique Ponce i Ana Soria tornen al focus mediàtic per les últimes informacions que s'han filtrat sobre la seva vida

Després de mesos ocupant les portades dels mitjans de comunicació, Ana Soria i Enrique Ponce per fi han aconseguit que no es parli de la seva relació. La parella va passar de sobreexposar-se a les xarxes socials, a eliminar-se els perfils i deixar de banda els focus.

Viuen a Almeria, la terra natal d'Ana Soria, des que el torero ho va deixar tot per a centrar-se en la seva vida privada.

Enrique Ponce i Ana Soria, una relació en silenci

És molt complicat saber com estan ara mateix, ja que l'única informació que es té d'ells l'han proporcionat fonts properes.

L'última vegada que se'ls va veure públicament va ser entrant als jutjats de Madrid per un plet entre Ponce i el seu mosso d'espases, que l'havia denunciat temps enrere.

Enrique Ponce i Ana Soria.
Enrique Ponce i Ana Soria són molt discrets amb la seva vida privada | GTRES

No és estrany que la parella porti la relació de manera tan discreta. I és que, des que es va confirmar que el torero i Paloma Cuevas s'havien separat i que ell havia iniciat una relació amb Ana, han rebut moltes crítiques.

Ara estan centrats en els seus objectius, pels quals també se'ls ha criticat molt. En el cas d'Ana, la decisió de començar a estudiar dret va ser objecte de burles.

Ana Soria aconsegueix el que més volia

Fins i tot es va rumorejar que no havia aprovat cap assignatura o que havia començat les pràctiques abans del previst gràcies a la influència que té. Segons 'El Mundo', la noia ha dit que tot això és mentida.

Fa més d'un any i mig que Ana Soria recupera assignatures d'altres cursos, i encara no ha començat les pràctiques en cap despatx d'advocats. Asseguren que s'està traient la carrera a poc a poc, però que «treu molt bones notes».

Primer pla d'Ana Soria amb el rostre neutre i mirant a càmera
Ana Soria estudia dret a la universitat | Instagram

Busca un despatx que li doni confiança per a fer-hi les pràctiques. «Un despatx a Almeria, de confiança», afirma el diari esmentat anteriorment.

La jove compta amb el suport dels seus familiars i amics, així com d'Enrique Ponce, que li fa costat.

Enrique Ponce torna, però amb escàndol

Per part seva, la vida d'Enrique Ponce també ha canviat des que es va confirmar que havia trencat amb Paloma Cuevas. No només en l'àmbit personal, també en el professional.

El destre va deixar de banda els viatges que feia per tot Espanya recorrent les places de toros, però tot està a punt de canviar.

Segons ha avançat '20 minutos', Enrique s'està preparant per a un retorn a les arenes en forma de comiat. Té pensat fer una gira per les places més emblemàtiques de la seva carrera i sortir per la porta gran de totes.

Enrique Ponce torejant
Enrique Ponce s'està preparant per a la gira de comiat | Europa Press

Fora d'Espanya, asseguren que Mèxic és el país que més li vol dir adeu. Sigui com sigui, el retorn de Ponce a les arenes és més a prop que mai.

Els problemes econòmics d'Enrique Ponce

Pel que es veu, el fet que Enrique Ponce hagi decidit fer aquesta gira de comiat està relacionat amb els problemes econòmics que té amb La Cetrina, una finca que ha hagut de posar a la venda i de la qual lloga algunes estances.

El lloguer de la finca per a celebrar-hi casaments i altres esdeveniments costa uns 5.000 euros al dia. Sens dubte, un autèntic maldecap per a Enrique Ponce, que vol retirar-se i no haver de preocupar-se pels diners.

La relació amb Paloma Cuevas

Al contrari del que es diu, Enrique Ponce i Paloma Cuevas tenen una relació cordial. Van coincidir a la comunió de la seva filla gran i van viure un moment molt especial amb la família.

Enrique Ponce i Paloma Cuevas en un esdeveniment públic
Des que es van separar, Enrique Ponce i Paloma Cuevas tenen una relació cordial | GTRES

A més, el torero presumptament ha consultat amb la seva exdona la decisió de retirar-se de les arenes, a la qual ella ha donat suport sense pensar-ho dues vegades.