URGENT

📈 La pandèmia segueix retrocedint a Catalunya amb una baixada de tots els indicadors

Ana Soria, preocupada per l'actitud de Ponce, marca territori davant Paloma Cuevas

La model confessa la seva por a perdre al torero

Imatge d'Ana Soria i Enrique Ponce passejant per Nimes, França
Ana Soria està preocupada per l'actitud de Ponce especialment en aquestes dates | Twitter (@lecturas)

Sembla que el fulletó d'Enrique Ponce, Ana Soria i Paloma Cuevas no té fi. Tots tres han acaparat grans portades i, així mateix, rumors molt grossos durant aquest 2020, i Ana Soria ha decidit acabar l'any amb magnificència. Com? Ella mateixa ha decidit ser la portaveu del torero, que, per bé o per malament, ha deixat entreveure algunes curiositats d'aquest romanç que tants moments ha donat aquests últims mesos. Ana Soria està molt feliç d'haver aconseguit l'amor d'Enrique.

Pràcticament es pot dir que li ha guanyat la batalla a Paloma Cuevas, encara dona d'Enrique Ponce. Però, hi ha alguna cosa que esquinça a la jove model, i és el fet que Ponce i Paloma segueixen sense signar el paper del divorci. I és que la jove de 22 anys s'ha vist sacsejada pel cop de fama que li ha arribat de la nit al dia. Li està afectant que tothom opini sobre la seva relació, siguin veritats o veritats infundades, i realment és un dels punts que pitjor suporta.

Ana Soria confirma que va passar la nit de Nadal i Nadal amb Ponce

Alguns mitjans apuntaven que Enrique Ponce passaria Nadal amb la seva dona i les seves filles, Paloma de 12 anys i Bianca de 8. Ana Soria ha sortit al pas per desmentir-ho i negar-ho, deixant constància que qui ha passat la nit de Nadal i Nadal amb el torero ha sigut ella. No obstant això, durant aquestes dates, i com Paloma Cuevas està de viatge a Mèxic, s'ha pogut veure a Enrique Ponce molt a prop de la seva antiga casa.

«Vam passar la nit de Nadal junts», sentència en declaracions a 'Informalia'. I continua explicant l'integrat que està Ponce en la seva família: «Vam sopar amb els meus pares», així, sembla que el destre està feliç amb els seus nous sogres. Durant aquest Coronavirus la parella ha estat junta i molt a prop de la família d'Ana Soria.

«Per les restriccions del Coronavirus, no es podia reunir molta gent. Així que vam estar en família i molt bé; només érem cinc persones a la taula», explica Ana al conegut diari. I és que aquesta nit a la taula van seure Enrique Ponce, Ana Soria, Rosa Moreno, Federico Soria i el benjamí de la casa, José Soria. En preguntar-li com i si es prendrien el raïm junts, ella assegurava que sí, que el passarien junts, però sense saber què farien encara. Tot i que la parella té plans junts per al pròxim any, Ana Soria tem el pitjor.

2021 junts i sense separar-se

La d'Almeria no vol que Enrique Ponce pateixi ni que li passi res dolent en el seu treball de torero, ja força van tenir amb l'ensurt d'aquest passat octubre. La parella té plans per entrar l'any 2021 junts i sense separar-se, i aquest serà un dels pocs anys on el torero no farà la gira que li reporta tant en l'àmbit econòmic com personalment.

Ella mateixa, com a portaveu del destre, comenta a 'Informalia' de primera mà: «Enrique no anirà, tal com està el tema per la Covid. No està la situació per a res i Enrique ha vist que no valia la pena. Aquest any no». Ana Soria viu un moment molt dolç amb el seu idíl·lic festeig, encara que viu amb la por sempre de seguir sent el focus mediàtic, sobretot dels rumors infundats, també té por de la professió d'Enrique i el que tot ella comporta.

A banda de totes aquestes preocupacions, la model es desviu per publicar constantment fotos d'allò més romàntiques de la parella a Instagram. La història d'amor a la qual no se li va donar ni un vot de confiança, segueix vent en popa i, de moment, va de debò.


Comentaris

envia el comentari