URGENT

🚔 Fortes càrregues dels Mossos en una manifestació que ha acabat en aldarulls a Terrassa

Filtren els misteriosos moviments de Susanna Griso en un poble espanyol

La coneguda presentadora d'Antena 3 ha invertit un total de 450.000 d'euros en aquest petit poble

Imatge de Susanna Griso
Filtren els misteriosos moviments de Susanna Griso en un poble espanyol| Instagram

Sens dubte, Susanna Griso és una de les presentadores més ben valorades de la televisió. El seu pas per Antena 3 l'ha convertit en un rostre habitual per als teleespectadors, cosa que sens dubte, també s'ha de fer notar en el seu compte corrent.

Malgrat el seu bon fer en el pla laboral, la veritat és que aquest 2020 no ha acabat del tot bé per la presentadora, que posava fi al seu matrimoni amb l'empresari Carles Torras després de diversos anys junts. En ple parèntesi amb el seu marit, sembla que la periodista ha decidit curar les seves ferides realitzant una gran inversió immobiliària a la província d'Àvila.

Les inversions de Susanna Griso

Enmig d'una crisi sentimental i sanitària, la del Coronavirus, Susanna Griso ha decidit comprar tres locals a Las Navas del Marqués, un poble d'Àvila amb poc més de 6.000 habitants. Ni la Moraleja, ni la costa del llevant, la coneguda periodista ha decidit apostar per un petit poble per a realitzar aquí gran part de les seves inversions.

La periodista va signar el passat 22 de desembre la compra d'aquests locals, dos d'ells de 1.000 metres quadrats cadascun i un altre de menor envergadura. Cal destacar que aquests locals estan un a la banda d'un altre i que junts, tenen un preu de 450.000 euros. Aquests immobles pertanyien a una empresa dedicada a la compra i al lloguer d'immobles, encara que cal destacar que aquesta presentava un embargament, fruit del deute del seu anterior propietari.

Sembla que, i segons han comentat fonts properes a la revista 'Vanitatis', es tractaria d'una inversió per part de Griso. I és que, actualment, aquests immobles estan sent llogats per una empresa que ha decidit fer d'aquestes naus un supermercat on, de segur, acudeixen gran part de les persones d'aquest poble d'Àvila.

Sens dubte, aquesta inversió ha agafat per sorpresa a aquells que coneixen a la periodista, ja que, fins al moment, aquesta únicament comptava amb propietats a Catalunya i amb un habitatge familiar a Madrid en el qual convivia amb Carles Torras.

La relació de Susanna Griso amb Àvila

Encara que resulti difícil de creure, la veritat és que hi ha una relació entre aquest petit poble d'Àvila i Susanna Griso. El febrer de 2019, abans que s'iniciés la pandèmia, la periodista havia visitat aquest bonic poble al costat de cinc de les seves amigues, entre les quals es trobava Maria Zurita. Susanna Griso i companyia es van allotjar en una bonica casa rural coneguda com 'La Casa de los Tomillares', situada a cinc quilòmetres de la localitat de Candeleda.

Això, ens fa saber que, potser, Griso tenia pensat comprar aquestes propietats abans del seu divorci amb qui fins fa poques setmanes era el seu marit. Al llarg dels anys, Griso i Torras han anat adquirint propietats en nom de tots dos que els han convertit en una de les parelles més consolidades, a escala econòmica i laboral.

Ara, la presentadora ha decidit fer un pas més, aquesta vegada sense el suport del seu marit, per fer-se amb un nou immoble. Sembla que aquesta compra no afectaria en res a la seva separació, ja que, segons el representant d'aquesta, no hi ha cap divorci posat en marxa, ni repartiment de propietats, ja que únicament s'han decidit donar un temps per intentar salvar la seva relació.

De moment, i segons afirma el seu cercle més íntim, la parella es troba en un període d'inflexió, encara que tot sembla indicar que tenen pensat tornar en un futur, sobretot pels 3 fills que tenen en comú.


Comentaris

envia el comentari