YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La dona que Isabel Pantoja no perdonarà mai: «És com una mare per a Kiko»

Es tracta d'una famosa que s'ha posicionat en el bàndol del DJ en la guerra familiar

Isabel Pantoja amb unes ulleres de sol negres
Isabel Pantoja no perdonarà a la famosa que s'ha posat al bàndol del seu fill   | Europa Press

Setmanes enrere, Kiko Rivera va fer una cosa inesperada amb relació a la seva mare, Isabel Pantoja. Mai ningú podria haver-se imaginat que el DJ s'asseuria en un plató de televisió per posar en evidència a la 'tonadillera'. Rivera va explicar públicament els 'tripijocs' econòmics que aquesta havia realitzat amb l'herència de Paquirri. Això sense passar per alt que, també, va revelar que els suposats objectes robats del torero els tenia ella a Cantora.

Aquestes declaracions han provocat que es visqui una autèntica 'guerra' al cercle familiar, ja que el jove i la seva mare estan absolutament distanciats. I això els causa a tots dos un gran dolor. No obstant això, ell té el suport d'una dona que l'està cuidant com si es tractés de la seva progenitora. Ens estem referint a Mila Ximénez, que amb la seva actitud segur que està propiciant que la cantant estigui molt enfadada i, possiblement, tingui clar que mai la perdonarà.

Mila, el suport de Kiko

Durant anys, la col·laboradora de 'Sálvame' i la cantant van estar enfrontades, però, malgrat això, fa relativament poc temps van fer les paus per, des d'aleshores, mantenir una relació cordial. No obstant això, aquesta relació ara ha tornat a trencar-se i possiblement de forma definitiva. I tot perquè Ximénez ha estat i està sent el principal suport de Kiko Rivera a la 'lluita' contra la seva mare.

Mila va ser qui li va fer l'entrevista a Kiko en què va donar les primeres informacions revelant els suposats 'tripijocs' de la seva mare amb l'herència de Paquirri. I des de llavors la col·laboradora està recolzant al DJ. Sí, està sent el seu suport perquè no retrocedeixi en el seu afany de recuperar el que li va deixar el seu pare. I, sobretot, perquè no hagi de fer front als deutes que ha generat Isabel Pantoja.

Mila Ximénez molt somrient surt de casa
Mila Ximénez s'ha convertit en un gran suport per a Kiko Rivera | GTRES
 

Mútues demostracions d'afecte

Des de la citada entrevista, Mila Ximénez i Kiko Rivera no han dubtat a donar a conèixer públicament l'afecte que es professen. Així, ella ha utilitzat el plató de 'Sálvame' per a, en més d'una ocasió, deixar clar que li té molta estima al DJ i que el comprèn.

Ell, per la seva banda, fa uns dies no dubtava a enviar-li un missatge molt especial i emotiu a la col·laboradora. En concret, tenint en compte que ella està passant un Nadal molt complicat pel coronavirus i el càncer de pulmó, va voler tenir un detall.

Així, al programa 'Socialité', on Mila va acudir, van posar un vídeo del jove en el qual li deia: «Mila, t'envio una abraçada molt forta en aquest any, que està sent tan dur per a tots. T'he pogut conèixer i he après a estimar-te i a respectar-te i això és una meravella. T'estimo i espero que ben aviat puguem prendre'ns alguna cosa».

Aquestes paraules van fer plorar a la col·laboradora, que no va dubtar a respondre de forma molt afectuosa: «Jo també t'estimo molt i t'agraeixo que m'hagis enviat aquest missatge perquè sé que tu també et pots veure perjudicat».

L'últim detall de Mila Ximénez

Aquests dies, Kiko Rivera ha llançat al mercat un nou 'single', que porta per títol 'Cicatriz'. I Mila Ximénez, com si fos la mare d'aquest, ha volgut donar-li suport més que mai. Per aquest motiu, ha fet ús del seu compte a Instagram per compartir la cançó del DJ.

En concret, l'ha pujat acompanyada del següent missatge: «Un gran tema». I aquest detall ha fet que el jove li hagi respost amb un comentari molt afectuós: «Gràcies, Mila! Se t'estima molt».

Aquesta és una exposició pública més de l'afecte que es tenen i, aquesta, segur que no hi haurà agradat en absolut a Isabel Pantoja, qui està aïllada i sola a Cantora sense el suport dels seus fills i, a més, posada en dubte.


Comentaris

envia el comentari