YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

ÚLTIMA HORA

🚨 La pandèmia torna a estar en expansió a Catalunya: l'Rt supera novament l'1

Peñafiel no s'està de res: la inesperada notícia de Letícia que acaba de confirmar

David Rocasolano és qui ha confirmat aquesta informació sobre la seva cosina, Érika Ortiz, abans de morir

Foto oficial de la Reina Letícia
Les informacions de Peñafiel han sigut corroborades per David Rocasolano   | GTRES

 

Poc o res ha transcendit sobre quin va ser el motiu que va conduir a la germana petita de la Reina Letícia, Érika Ortiz Rocasolano, a treure's la vida amb 31 anys i en la millor etapa de la seva vida. Érika se'n va anar el 7 de febrer de 2007, deixant una filla òrfena de 6 anys, anomenada Carla.

 

El periodista especialitzat en la Casa Reial, Jaime Peñafiel, ha apuntat en més d'una ocasió que Letícia va actuar de manera dèspota amb la seva família després de proclamar les noces amb el rei Felip VI, príncep d'Espanya en aquell temps.

 

La nora de Joan Carles va advertir a la seva família, segons expliquen, que no parlés amb la premsa i que cuidessin la seva manera de comportar-se. La reina va sumir a la seva família en la cultura del secretisme i l'hermetisme envers els mitjans de comunicació.

 

Sentit, però no escoltat

La germana petita de Letícia va fer diverses trucades telefòniques abans de morir demanant auxili. El seu cosí germà, David Rocasolano, va confessar en el seu llibre 'Adiós, princesa', el contingut de la trucada que li va fer la seva cosina dies abans de morir. Jaime Peñafiel, en la seva columna de cap de setmana en un diari nacional, ha reprès les paraules de l'advocat. David va afirmar en la seva obra que la seva cosina estava «més insegura, més fràgil i més trist» que mai.

 

Érika li va confessar al seu cosí que «la situació s'està anant de mare» tot i que en aquest moment els astres li somreien: tenia un lloc de treball i l'amor estava del seu costat. Érika estava en ratxa després d'haver passat moltes penúries durant la seva relació amb el pare de la seva filla, Antonio.

 

Però, que els mitjans coneguessin la seva relació sentimental amb Roberto, li va portar un maldecap amb la seva família i, aquest, va ser el detonant de la tragèdia, segons David Rocasolano. «M'han deixat sola, David. Em sento sola», va dir desesperada Érika al seu cosí uns dies abans de morir, segons Jaime Peñafiel.

 

L'advocat va assegurar que Letícia intercedia sempre que algun membre de la seva família apareixia a la premsa. No volia que sortissin, i això va provocar disputes familiars i el sentiment de solitud de la germana petita de la reina davant el descobriment de la seva nova relació per part de la premsa.

 

El príncep Felip va intercedir

El Rei Felip VI va insistir a la seva parella a mantenir la calma en relació amb la seva família i la premsa. Però, Letícia no va escoltar a ningú. La relació entre les germanes es va trencar alhora que augmentava la fascinació de Paloma Rocasolano per la seva filla, la Reina.

 

Paloma va intervenir entre Telma i Letícia perquè fessin les paus, però va deixar a Érika al marge. Tot apunta que la progenitora estava molesta amb la germana petita de Letícia perquè quan Paloma es va separar del seu marit, Érika va donar suport al seu pare.

 

En el cas de Telma i Letícia Ortiz, es van unir per donar suport a la seva mare i declarar-li la guerra al seu pare, Jesús Ortiz, ja que, abans del divorci, les tres germanes guardaven bona relació amb 'Chus'.

 

El progenitor era una ànima lliure i somiadora igual que Érika, com expliquen els que van conèixer a tots dos. Pare i filla eren dues gotes d'aigua a la recerca de la felicitat.

 

Érika incòmoda en el casament de Letícia

La germana petita de la reina era tímida, sensible i sense afany de protagonisme. Érika va patir un suplici en haver de bregar amb la premsa en el casament de la seva germana, Letícia, i amb les trucades de la seva germana instant-li a no donar de què parlar.

 

Les noces van estar passades per les llàgrimes d'Érika pel fet que es va sentir desemparada i sense la calor de la seva germana. Letícia es va mostrar tirana amb ella i en continu enuig. Per Érika no va ser merescut el tracte que se li va propiciar perquè ella volia seguir sent anònima.

 

Una connexió escruixidora

El mateix dia que va morir Érika, Jesús Ortiz res més despertar-se va tenir un mal pressentiment. Alguna cosa li havia passat a la seva filla Érika. Li va telefonar, però ningú es va posar a l'altre costat del telèfon. Espantat, es va vestir i va trucar a tots els familiars per saber si algú havia parlat amb Érika i quin era el seu estat.

 

El cos sense vida de la jove va ser trobat pel seu xicot, Roberto, estès sobre el llit del domicili que Letícia li havia cedit per viure després de mudar-se a Zarzuela.


Comentaris

envia el comentari