Primer pla d'Ana Soria amb el rostre neutre i mirant a càmera

Ana Soria canvia radicalment aquest 2023 i deixa fora de joc el seu xicot

La jove d'Almeria decideix tallar en sec

Ana Soria ha sorprès coneguts i estranys després de publicar unes fotos mai vistes i més que cridaneres. I és que la noia deixava palès que estava cansada del seu anterior 'look' i que volia trencar amb tot.

Ana Soria ha renovat completament la seva imatge i s'ha tenyit de morena. Així, ha tret del seu armari un dels 'looks' més trencadors que podia oferir i a què no estem gaire acostumats a veure a sobre de la jove almerienca.

Sens dubte, l'estil clàssic d'Ana Soria de què ha fet gala aquests tres últims anys a través de les xarxes socials ha passat a millor vida. I és que el ros natural de la seva cabellera no tornarà, almenys durant un temps.

Ana Soria decideix trencar amb el passat per començar el 2023

Sí que és veritat que, de vegades, la noia ha lluït certs pentinats o vestits que han pogut sorprendre alguns dels seus seguidors. Però, mai ha sortit d'una línia continuista pel que fa al seu estil.

Fotomuntatge d'Ana Soria i Enrique Ponce
Ana Soria ha revelat a les xarxes socials una gran novetat a la seva vida | Catalunya Diari

Així, sense pensar-s'ho dues vegades, ha decidit que, ara que queden poques hores per donar la benvinguda a l'any 2023, el seu cabell havia de canviar de color. El tema s'ha tornat viral tan aviat com Ana Soria ha ensenyat la seva nova proposta per al nou any.

I és que aquestes imatges que ha publicat reflecteixen que Soria ha decidit modificar el seu 'look' i la seva nova cabellera ha causat sensació entre els seus fidels.

Ara, la jove llueix un cabell més fosc i llis, a més de portar una ratlla al mig gens habitual per a la parella d'Enrique Ponce.

 

Ana Soria i el canvi radical que ha sorprès la seva parella

El seu to ara és castany i fins i tot sembla més madura que en fotografies prèvies. Volia trencar amb la seva imatge anterior i està satisfeta amb aquest canvi, a més de lluir uns llavis amb més 'gloss' i un vestit de tipus corset que li queda genial.

Muntatge de fotos d'Enrique Ponce i Ana Soria
Enrique Ponce es va quedar sorprès amb el canvi de la noia, Ana Soria | Catalunya Diari

Tots sabem que ella és una apassionada de la moda i de les xarxes socials i que ha combinat aquests dos àmbits per fer-se notar. Vol que els seus seguidors vegin que també li agrada progressar en el seu estil i no té por dels canvis.

Val a dir que fa poc, l'almerienca també sorprenia amb una altra imatge a les seves xarxes socials, que era molt comentada pels seus seguidors. Parlem d'una foto amb un vestit vermell, que va provocar igualment multitud de comentaris.

 

Ana Soria tenia clar que volia canviar de 'look'

Ara, amb aquest disseny ajustat i una cabellera castanya, lluny del seu ros característic, a més de lluir un escot quadrat, se la veu molt més bonica. Tenim clar que al seu xicot, Enrique Ponce, li encantarà.

Cal esperar per saber si aquest canvi de 'look' de part d'Ana arriba per quedar-se o si és tan sols un canvi per al 2023. Caldrà veure si d'aquí a uns mesos ens sorprèn amb un altre color de cabells o torna al seu color ros de tota la vida.

Sigui com sigui, la noia continua vivint una etapa plena al costat de l'home de la seva vida, l'extorero Enrique Ponce. Tots dos formen una de les parelles més radiants dels últims temps i sembla que, segons passen els anys junts, la relació es consolida encara més.

Tots dos han passat junts aquest Nadal i ja pensen en el que els oferirà el nou any, que fa escasses hores que ha començat.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp