Gerard Piqué i Clara Chía enxampats en un restaurant

Piqué enxampat amb la seva xicota en un restaurant català: el confonen amb el cambrer

Gerard Piqué i Clara Chía d'incògnit per Barcelona

Gerard Piqué i Clara Chía continuen junts. Tots els rumors relacionats amb la possible ruptura de la parella han quedat en això, simples falses informacions. Els dos han estat enxampats d'incògnit sopant en un restaurant de Barcelona. D'aquesta manera es confirmaria que la parella de l'any està millor que mai. Així ho demostren les imatges. 

El cert és que tant Piqué com Chía són les dues persones de la crònica catalana més buscades per la premsa del cor. I és que cada pas que fan, és analitzat amb la lupa. Els dos joves són perseguits allà on van, ja que tots els mitjans de comunicació de la premsa rosa volen tenir l'exclusiva. 

Malauradament, Clara Chía no se sent massa còmode en estar a l'ull de l'huracà. Recordem que la catalana va passar de ser una persona anònima a estar en totes les portades de les revistes d'un dia per l'altra. I és que el llenguatge no verbal i les cares de Chía quan és perseguida pels periodistes parlen per si soles. 

«Clara Chía i Gerard Piqué arribant avui a l'esdeveniment de la Kings League. Clara, una vegada més, demostrant com és reservada, molt incòmoda amb la presència de les càmeres», va publicar un usuari de Twitter a les seves xarxes socials.

Confonen a Gerard Piqué amb el cambrer

Sovint, per passar desapercebuts, els famosos es disfressen o intenten anar d'incògnit. Això mateix va fer l'exjugador blaugrana, el qual va ser confós pel cambrer per una clienta del restaurant. Ella mateixa ho va explicar a través del seu compte de Twitter adjuntant una fotografia de la parella.

«Ep! A veure qui sap què m’acaba de passar amb Gerard Piqué! Pista: me l’he trobat al restaurant».

Arran d'aquesta publicació a les xarxes socials, la usuària va rebre una allau de comentaris on li preguntaven què havia passat. Així, va explicar que en veure que anava vestit de color blanc, va confondre l'empresari català amb un treballador de l'establiment i li va demanar el compte. Una situació surrealista si més no. 

«Com que anava de blanc, m’he pensat que era el cambrer i li he demanat el compte», va piular. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp