Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Cristina Pedroche

Cristina Pedroche no volia tenir fills: les seves dures paraules

Així parlava Cristina Pedroche sobre el fet de ser mare

A pocs dies per a les Campanades, acaba de sortir a la llum que la protagonista de cada 31 de desembre, Cristina Pedroche, podria estar embarassada. Així mateix, la revista Lecturas ha llançat l'exclusiva que la presentadora estaria esperant el seu primer fill amb el seu marit, Dabiz Muñoz.

El cas és que aquesta notícia està generant força sorpresa per un clar motiu. I és que, fa aproximadament un any, la presentadora de Love Island va donar unes declaracions en què va assegurar que no tenia intenció de passar per l'experiència de la maternitat. Unes paraules que ara es podrien contradir perquè Pedroche hauria fet aquest pas tan significatiu.

Però la veritable pregunta és: què ha fet canviar d'opinió Cristina Pedroche? Per la darrera entrevista que va concedir parlant sobre aquest tema, tot apuntava que la col·laboradora ho tenia molt clar. Recordem les seves paraules!

Cristina Pedroche
Cristina Pedroche va parlar sobre la intenció de no ser mare | GTRES

Cristina Pedroche sobre la maternitat: «La finalitat de la meva vida no és ser mare»

Cristina Pedroche torna a estar en boca de tots els mitjans. No és per menys la veritat perquè Lecturas acaba de donar el que, sens dubte, és una de les notícies de l'any. I és que la presentadora estaria esperant el primer fill al costat de la seva parella, el xef Dabiz Muñoz.

Per descomptat, una dada que no està passant per desapercebuda, ja que al principi el matrimoni no tenia pensat tenir fills. D'aquesta manera, tots dos van confirmar el seu desig de no tenir descendència. De fet, el març del 2021, Cristina Pedroche va concedir una entrevista en què va aclarir que no volia ser mare i que la gent era «molt pesada» preguntant-li per això.

«Tinc 32 anys i no em plantejo avui ser mare. I potser no m'ho plantejo mai i no passa res, és una opció més», va dir en el seu moment. «La gent em diu que encara soc jove per ser mare, que no passa res, però és que potser no vull i no és un problema», aclaria.

«És una opció més, i continuaré sent igual de bona dona i em sentiré realitzada i seré feliç», ha explicat. «La finalitat de la meva vida no és ser mare, la finalitat de la meva vida és ser feliç», aclaria. D'altra banda, la tertuliana va assegurar sentir pressió sobre aquest assumpte, cosa que no va dubtar a denunciar de manera pública.

«La societat ens obliga a ser més productives, a ser feliços, a seguir amb el ritme de vida tan caòtic que tenim... I també ens obliga a plantejar-nos que hem de ser mares ja. I jo com a persona el que vull és ser feliç i fer feliç els meus i ja està», sentenciava.

«Què venen nens o no? Ara mateix no, i si no venen no passa res, la meva finalitat serà continuar sent feliç», concloïa sobre això. Pel que fa al seu marit, la veritat és que el xef també va arribar a confessar que «no hi havia renunciat, simplement és que penso que no és el moment».

Muntatge de Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz
La parella podria estar esperant el seu primer nadó | Catalunya Diari

Les pistes que revelarien que Cristina Pedroche està embarassada

Tot i això, en una recent entrevista de Cristina Pedroche a El Hormiguero, la de Vallecas deia unes paraules que en aquests moments cobren sentit, ja que deixaria entreveure que estaria embarassada.

«Aquest any és l'any, és molt fort. Per mi és molt fort perquè cada any ha de ser fort, bonic, però fort. Hi haurà gent que ho entengui i gent que no, però crec que als cors de tots els espanyols arribarem», revelava davant la sorpresa de tots els presents.

D'altra banda, una altra prova que demostraria que Cristina Pedroche està embarassada és allò que Lecturas ha mostrat en exclusiva: unes imatges del matrimoni visitant una clínica ginecològica, on estarien seguint tot el procediment de l'embaràs.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp