Primer pla d'Isabel Preysler

Isabel Preysler confirma el cop i deixa els seus nets enfonsats

Els nets d'Isabel Preysler saben que no serà el mateix

Aquest Cap d'Any serà un dels més difícils per a la 'socialité' Isabel Preysler i la seva exparella, Mario Vargas Llosa. Després de gairebé vuit anys de relació, han decidit posar fi a la seva història d'amor i ara en pateixen les conseqüències.

Fa pocs mesos, el desamor arribava a casa de Preysler de la mà de la filla. Tamara veia com el seu ex, Íñigo Onieva, li era infidel pocs dies després d'anunciar la seva boda i la seva relació acabava de la pitjor manera.

Isabel Preysler i Vargas Llosa trenquen la relació

Tot aquell enrenou no va permetre veure la crisi que travessaven Isabel Preysler i Mario, però ara, amb la situació més calmada, han confirmat la ruptura. Ho han fet pocs dies després abans d'acabar el 2022 i ha estat la mateixa Isabel qui ha anunciat la seva separació a través de la revista ¡Hola!.

Segons totes les informacions, la ruptura ha estat provocada per una gelosia infundada, les discussions i el desgast propi de totes les relacions. De fet, fa unes setmanes que ja no viuen junts, però ara ha estat quan la notícia ha sortit a la llum.

Foto d'Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa
Mario Vargas Llosa i Isabel Preysler s'han separat. | Europa Press

L'últim cop que els vam poder veure junts va ser el darrer 5 de desembre a Toledo. Aquell dia Isabel i Mario van poder gaudir amb els seus nets, Mateo i Miguel, fills d'Ana Boyer. Precisament ells, que senten una autèntica devoció per la seva àvia, seran un dels afectats per la notícia, ja que es presenta un Nadal força complicat emocionalment.

Un Nadal diferent

Després de vuit anys de relació, aquest serà el primer Nadal que passin separats, cosa que afecta irremeiablement Mateo i Miguel, els nets d'Isabel.

Després de la seva aparició a Toledo, la parella no havia tornat a aparèixer de la mà. Només Isabel va anar a un parell d'actes, però ho va fer sense la companyia de Mario Vargas Llosa. L'absència de Mario no va cridar l'atenció, ja que, al cap de pocs dies, era ell qui apareixia en un acte sense Isabel.

Imatge d'Isabel Preysler amb Tamara Falcó i Ana Boyer
Tamara Falcó i la seva mare han patit uns mesos complicats. | Europa Press

Aquests han estat els darrers senyals que han deixat, els quals demostraven que la parella travessava un moment complicat. A més, només unes setmanes abans, ja va sorgir el rumor sobre que Mario havia abandonat el domicili familiar, cosa que s'ha confirmat després de la ruptura. Des de fa algun temps, Mario viu al domicili que té al centre de Madrid, on, pel que sembla, podria estar passant aquests dies de Nadal acompanyat pels seus però lluny d'Isabel.

Isabel Preysler, per la seva banda, ha gaudit de la nit de Nadal i del dia Nadal a la seva residència de Puerta de Hierro amb les seves filles, Tamara i Ana, i els seus nets. Han viscut junts aquestes dates tan especials, però ho han fet més tristos que de costum, ja que la ferida encara no s'ha tancat. Saben que Isabel necessita el suport dels seus més que mai, però especialment el dels seus nets, que són la gran passió de la 'socialité'.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp