Anabel Dueñas con una bata blanca de plumas durante el musical 'Qué no daría yo por ser...Rocío Jurado'

Anabel Dueñas dona la cara i aclareix si està «segrestada» per Rocío Carrasco

La jove ha estat molt sincera

Aquest cap de setmana, la cantant Anabel Dueñas i Rocío Carrasco han estat protagonistes de l'actualitat. I tot perquè el musical 'Qué no daría yo por ser... Rocío Jurado', que la primera protagonitza i la segona produeix, ha tornat a escena. En concret, s'ha representat a Boadilla del Monte, a la Comunitat de Madrid, amb gran èxit, encara que hagi tingut forts crítics com Kiko Matamoros.

Precisament aquest retorn ha fet que s'hagi parlat molt de l'esmentada artista. En concret, s'ha insinuat en diversos programes que des que està al bàndol de Carrasco i Fidel Albiac és una altra. Exactament, s'ha indicat que ha trencat relacions amb amics i que fins i tot està «segrestada» per la parella. Tot un seguit d'informacions que han portat ara a la protagonista a manifestar-se de forma pública.

Les paraules d'Anabel

Poc abans de l'inici de l'espectacle, Rocío Carrasco i Anabel Dueñas han decidit atendre la premsa. I en aquesta ocasió ha estat aprofitada per aquesta cantant cordovesa per tancar les polèmiques que l'han envoltat aquests dies. Amb un gran sentit de l'humor ha dit al respecte: «Jo vull demanar un rescat, però que a la meva família no l'hi demanin, si us plau, que no tenim 'jurdeles'» —una paraula caló que significa 'diners'.

Així mateix, ha afegit: «M'he endut un mocador verd perquè em rescatin». Les paraules de la protagonista del musical han fet riure la filla de Rocío Jurado. I juntes han intercanviat rialles al respecte. Això sí, ha arribat un moment en què Anabel s'ha posat més seriosa i ha volgut tancar tots els rumors que han sorgit: «No estic segrestada. Jo seguiré lluitant pel meu somni que és pujar a un escenari i cantar».

Rocío Carrasco i Anabel Dueñas, amb mascareta, responent a les preguntes dels reporters
Anabel Dueñas ha desmentit amb humor els rumors sobre el seu 'segrest' | Telecinco

En aquest punt, els reporters li han preguntat a la cantant sobre Mercè Duran, la seva amiga, amb la qual va formar part dl grup 'Supersingles', que recentment ha dit que no sap res de Dueñas des que va començar a treballar en el citat espectacle. Sobre aquesta qüestió, Dueñas ha estat molt clara: «Li envio un petó a ella i a tota la seva família. I també a tots els meus amics i companys, sempre m'alegraré per totes les coses bones que els passin».