Carlos Lozano parlant per telèfon al carrer

La nova vida de Carlos Lozano set mesos després: estrena casa i té nova nòvia

El presentador està molt feliç, segons ha transcendit

Uns set mesos són els que porta el presentador Carlos Lozano sense trepitjar un plató de televisió. Això sí, és cert que durant l'estiu va ser protagonista de l'actualitat. Ho va ser no només per haver carregat contra la seva ex, Miriam Saavedra, sinó també per desvelar que podria haver tingut alguna cosa amb Froilà. Sigui com sigui, ara s'ha tornat a saber d'ell. I ha sorprès conèixer que té una vida diferent que l'omple d'absoluta felicitat. Així, s'ha canviat de casa i, a més, manté una nova relació.

El nou rumb de Lozano

Al programa 'Viva la vida' de Telecinco és on s'ha desvelat la vida actual del presentador. En concret, s'ha exposat que ha venut el seu xalet a Navacerrada i s'ha comprat un pis de 70 metres quadrats al barri de Salamanca, a Madrid. Així, té un nou barri en el qual els veïns el veuen sortir a fer les seves compres, acudir a gimnàs, passejar el seu gos... Això sense passar per alt que, pel que sembla, també el solen veure amb la seva nòvia actual.

Després de tota aquesta informació, l'espai ha aconseguit parlar directament amb Carlos Lozano. I aquest no ha dubtat a reconèixer el bon moment que travessa. Així, ha exposat que «estic bé, estic sa i estic content». Així mateix, ha manifestat que es pregunta quan tornarà a presentar un programa a la televisió. Això sí, malgrat tot, ha exposat que «jo estic molt content». És més, ha indicat que, encara que porti molt de temps sense estar en un plató, «la meva economia està bé, no per tirar coets, però no em puc queixar». Ha afegit que això es deu al fet que «he treballat tota la meva vida i he estat estalviador. Tinc les meves propietats i les meves coses».

També ha estat preguntat per la reportera de 'Viva la vida' sobre el seu polèmic passat amb les seves dos ex, Miriam Saavedra i Mónica Hoyos. En aquest sentit, ha reconegut que «al final, t'emprenyes i saltes i aquest va ser el meu error possiblement (...) Em va poder el cor, perquè sóc sensible. Van ser moments difícils, però ara estic nou, pletòric i fent la meva vida. Estic molt feliç».

Carlos Lozano discutint al mig del carrer amb Míriam Saavedra
Enrere van quedar les trifulgues de Carlos Lozano amb Miriam Saavedra | GTRES

Carlos Lozano no ha estat preguntat sobre la seva nova parella. Però aquesta dada sí que l'ha confirmat la seva última ex. Caldrà esperar per conèixer la identitat de la persona que ha tornat a ocupar el cor del presentador.