Paulina Rubio sentada como coach de 'La Voz'

Paulina Rubio trenca el seu silenci mesos després del vídeo més polèmic de la seva vida

Mesos després, la mexicana ha demanat perdó pel vídeo que havia pujat al seu compte d'Instagram

En ple confinament, Paulina Rubio es convertia en la protagonista de diversos mitjans després de pujar al seu compte d'Instagram un vídeo en el qual se la podia veure amb una actitud d'allò més estranya. «Jo em quedo a casa», assegurava la cantant en lamentables condicions mentre es tocava els cabells i es fregava el nas. Fins al moment, la intèrpret de 'Ni una sola palabra' no s'havia manifestat sobre aquest vídeo que va donar la volta al món. No obstant això, aquesta setmana Paulina Rubio decidia donar un pas endavant per disculpar-se públicament.

«Vaig ficar la pota i aprenc dels meus errors»

«Vaig ficar la pota i, de veritat, aprenc dels meus errors. El que va començar com un concert en viu, com una iniciativa per posar el meu granet de sorra, va resultar en un dels pitjors dies de la meva vida», admetia la cantant explicant que el polèmic vídeo havia estat creat per donar suport al concert benèfic 'One World: Together at Home'. «Avui estic aquí de tornada, renovada, reinventada i llesta. No per tornar a començar, sinó per passar pàgina i iniciar-ne una de nova. Escrivint-la amb la tinta de l'alegria que ens regala el fet d'estar vius», començava dient la cantant en el seu compte d'Instagram.

I és que aquest polèmic vídeo li ha portat més que un mal de cap, sobretot pel que fa a la lluita per la custòdia dels seus fills contra la seva exparella Colate. «Va ser desastrós, però vaig aprendre d'això. Molt del que s'ha dit és mentida, però no sóc aquí per justificar-me ni per demanar perdó, sóc aquí per treure'm l'espineta, perquè el dia de demà quan els meus fills siguin grans i vegin això, sàpiguen d'on vinc i sàpiguen que tinc molt clares les meves prioritats, que són els meus fills, la meva família i el meu públic, la gent que m'estima i que m'ha fet ser com soc», continuava dient una Paulina Rubio visiblement penedida per la seva actitud.

Finalment, la mexicana agraïa a tots els seus fans el suport que havia estat rebent en els últims mesos: «Hi ha molta Paulina per a vostès, per a la meva família i per a mi mateixa. Em sento bé, no tinc res a amagar. Sóc transparent, vulnerable i honesta. Els estimo molt».