Anabel Pantoja en directe a 'Sálvame' des de les Canàries a través d'Skype

Acusen Anabel Pantoja de desatendre al seu pare: És minusvàlid i no té ascensor

Els companys de la col·laboradora consideren que Anabel hauria d'atendre més la cura del seu pare

Anabel Pantoja està valorant la possibilitat d'abandonar de manera definitiva el seu lloc de treball a 'Sálvame'. Els seus últims enfrontaments amb els seus companys, i sobretot amb Belén Esteban, estan desgastant molt la moral de la col·laboradora i que recordem, va tornar al programa després que no pogués allargar més la seva baixa. La mateixa que estava allargant des que va començar la pandèmia i va ajuntar amb una lesió a la cama.

La seva tornada es va produir en el pitjor moment, ja que la seva família s'estava enfonsant per la guerra que hi ha entre la seva tia, Isabel Pantoja, i el seu cosí, Kiko Rivera, els dos enfrontats per la repartició de l'herència de Paquirri. A una Anabel totalment tèbia i sense posicionar-se per cap dels dos bàndols, ara se li sumen els problemes que s'estan desencadenant pels seus negocis fora de la televisió i que li estan implicant moltes més perdudes que beneficis.

Per si no fos prou, 'Sálvame' fa uns dies que està aportant dades sobre Bernardo Pantoja, el pare de la col·laboradora i que aquesta ha intentat amagar per no exposar-lo al focus mediàtic. El motiu no seria altre que el tèrbol passat de l'individu i que, fins i tot, va estar a la presó per alguns delictes tipificats per llei.

En realitat, la vida del germà d'Isabel Pantoja i, alhora pare d'Anabel, no ha sigut gens fàcil i molt menys en aquests moments. Aquest es troba impedit i es desplaça en cadira de rodes a causa de la minusvalidesa que pateix, així i per aquest motiu, li és molt difícil poder pujar i baixar del pis en què viu, ja que no té accés a l'ascensor que es va instal·lar, a causa que no va pagar la despesa i que sí que van abonar la resta de veïns.

Davant aquesta situació, la resta de veïns del bloc van decidir posar una clau d'accés a l'ascensor i no donar-li una còpia a Bernardo, que per culpa de la seva delicada economia no pot fer-se càrrec de l'import que se li reclama. En concret, 'Sálvame' ha calculat en 3.000 euros l'import que hauria d'abonar Bernardo per contribuir a la despesa de la seva comunitat i que li permetria poder utilitzar el muntacàrregues, facilitant-li així les entrades i les sortides de la seva llar.

Els deutes amb la comunitat de veïns ascendeixen fins als deu mil euros

El pis on viu Bernardo seria propietat d'Isabel Pantoja i per tant, el pagament proporcional d'aquest ascensor correria de la butxaca de la 'tonadillera', la qual sembla que no estaria disposada a pagar perquè el seu germà tingui l'ús i gaudi del muntacàrregues. Els tres mil euros no és l'únic deute dels Pantoja amb la comunitat, ja que la família acumula més de cinc mil euros a part en concepte de comunitat i que tampoc s'haurien abonat.

El drama és tant, que davant la inactivitat d'Anabel Pantoja i Isabel Pantoja, els col·laboradors de 'Sálvame' s'han mobilitzat per ajudar al pare de la col·laboradora. Ahir,  María Patiño va explicar que tant Kiko Hernández com Kiko Matamoros es van oferir per ajudar a Bernardo i pagar els tres mil euros que es necessiten per esmenar el deute.

Fins i tot, Hernández va arribar a negociar amb Bernardo una entrevista en la qual parlaria sobre diferents polèmiques relacionades amb la seva família i per la qual percebria vuit mil euros per poder regularitzar la seva situació amb la seva comunitat de veïns. No obstant això, aquesta acció no es va arribar a dur a terme, ja que Isabel Pantoja hi va prohibir i va amenaçar-lo suposadament amb fer-lo fora del pis si concedia aquesta entrevista i en la qual sembla, ella no sortiria molt ben parada.

Ara, Anabel assegura que ja s'ha ofert al seu pare per ajudar-lo a solucionar aquest conflicte, afegint que aquest només ha de trucar-li i demanar-li l'ajuda que necessita. Veurem si aviat Bernardo pot començar a utilitzar el muntacàrregues.