Primer pla d'Anabel Pantoja a 'Supervivientes'.

Anabel Pantoja, alleujada per no tenir el bebè després de confirmar les sospites

Anabel Pantoja està veient que el seu ex es porta molt bé amb Marina Ruíz al reality

Anabel Pantoja per fi ha refet la seva vida i no pot ser més feliç al costat de Yulen Pereira . Tot i això, l'ombra del seu ex segueix perseguint-la, sobretot perquè ell la té molt present.

Durant el seu pas pel reality Pesadilla en el Paraíso, el canari s'ha desfogat a gust i deixa clar que es penedeix fins i tot d'haver-se casat.

«Tot el que vam fer és real. Al final, jo em caso per separar-me. No m'hauria casat. És la vida, però ara estic molt bé», confessava als seus companys.

Foto d'Omar Sánchez a 'Pesadilla en el paraíso'
Omar Sánchez se sincera a 'Pesadilla en el Paraíso' | Mediaset

«Estic veient que és una cosa real i que havia de superar. Xoques amb la realitat que aquesta persona ja està amb una altra i ja està».

D'altra banda, sembla que a poc a poc 'el Negro' se sent cada cop més proper a Marina Ruíz, amb qui ha demostrat tenir una gran química.

«Jo et considerava una persona arrogant. Deia: aquesta és una 'xula' en tota regla, però m'he endut una bona sorpresa. Transmets molt bona energia i al final la gent se'n contagia», deia a la guapa influencer.

Anabel Pantoja i Omar Sánchez
El matrimoni entre Anabel Pantoja i Omar Sánchez va durar amb prou feines quatre mesos | GTRES

«Oi? Li passa a molta gent, jo sempre estic rient. Vull fer pràctiques de windsurf. El meu cosí té una escola, però no hi vaig. Amb això exercites, però l'aigua rebenta», responia ella deixant clar que vol seguir coneixent-lo.

Des de fora, són molts els que opinen que la parella pot tenir futur, sobretot per la personalitat que tots dos mostren.

«Jo conec molt bé Marina. Si connecta amb Omar i amb el que és Omar, en això no m'equivoco, si surten d'aquí junts, poso la mà al foc que duraran anys i panys», deixaven clar al plató. Això, mentre Raquel Lozano, l'última parella d'Omar, es mostrava completament destrossada.

Omar Sánchez oblida Anabel Pantoja i recupera la il·lusió dins del reality

«Després de tota la polèmica i després de les meves vacances d'estiu, jo rebo una trucada de la meva feina dient-me que no torni. Era una empresa immobiliària molt important. Així que bé, com he dit, la meva situació ha canviat i per això soc aquí» , es lamentava.

Recentment, Anabel Pantoja i Yulen també havien de fer front a una gran notícia que els podria separar almenys un temps. I és que el tirador ha anunciat que té ganes de reprendre la seva carrera esportiva i que ambiciona els Jocs Olímpics.

Foto d'Anabel Pantoja.
Irene Rosales ha fet la trucada que tothom estava esperant a la seva cosina Anabel. | Telecinco

«Lluitar per uns Jocs Olímpics sempre ha estat el meu somni. Sé que no serà fàcil, però ho farem, ho aconseguirem, assegurava Pereira a les seves xarxes socials.

I la veritat és que la reacció de la noia no s'ha fet d'esperar. «A per totes les teves metes, a per tots els teus somnis, a per tot el teu món. Molt orgullosa», compartia amb més d'un milió de seguidors.

Així, sembla que la parella haurà de posposar els seus plans de tenir fills o de passar per l'altar, tot i que no els falten ganes.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Anabel Pantoja i Yulen Pereira a la gala final de 'Supervivientes 2022' | CatalunyaDiari

«Venia a concursar i mira... Em va dir unes coses tan boniques que vaig decidir que quan sortís d'aquí els meus plans serien aquests. Em va dir que vol estar amb mi i m'ha canviat la vida», deia durant la seva estada a Hondures.

«Jo no he volgut mai ser mare, però sí, jo estic bé amb aquest nen, seria capaç», reiterava, cosa que va suposar un cop devastador per al seu encara marit. «Deu ser la calor d'Hondures... no ho entenc. Ella sempre ha dit que no vol ser mare», responia el canari.

▶️ Vídeo del dia

«Et mosqueges perquè et penses que la teva exparella està fent alguna cosa fora i de sobte li comences a faltar al respecte amb aquestes coses. És una persona amb qui has estat quatre anys i amb qui no has volgut tenir fills. I ara, de sobte, la teva exparella està veient com amb un que coneixes de dos dies sí que en vols tenir», es lamentava Omar sense poder creure-s'ho.