Primer pla d'Ortega Cano.

Ortega Cano compleix els pitjors presagis de la seva filla i acaba a l'hospital

Ortega Cano genera preocupació pel seu delicat estat de salut

Ortega Cano ha fet saltar les alarmes sobre el seu estat de salut al mig de la crisi matrimonial. Tants disgustos han acabat passant factura al torero, que acabava fent una visita secreta a l'hospital després d'estar dies indisposat.

Això, després que es comentés que el torero podria tornar a les arenes en un festival organitzat per Emilio Muñoz a benefici de la Germandat del Gran Poder que se celebrarà el pròxim 12 d'octubre.

Primer pla d'Ortega Cano amb ulleres de sol i mig somrient
Ortega Cano temia el que està passant | GTRES

Una informació que el mateix organitzador de l'esdeveniment s'encarregava de desmentir ràpidament. «Em va dir que anéssim al camp perquè el veiés i li vaig contestar que un festival a Sevilla són paraules grans».

«Una altra cosa seria una irresponsabilitat. M'ha dit que s'havia deixat portar. José és tot cor i volia ajudar, però mai no havíem tancat la seva actuació. Més aviat tot el contrari. Entre toreros ens entenem», apuntava.

Foto d'Ortega Cano i Ana María Aldón
Ana María Aldón i José Ortega Cano junts | Europa Press

De moment, Ortega Cano segueix decidit a guardar silenci i deixa que sigui Ana María Aldón la que parli als platós de televisió o revistes. «No parlem gairebé res. A mi m'agradaria posar les coses en equilibri. Ni ningú és dolent ni ningú és bo», sentenciava el destre.

«La vida és molt curta i a la vida tot s'acaba i no val la pena que en una casa com aquesta estiguem cadascun d'una banda. Si ella diu que tot està molt bé, ja que tot no està bé quan no hi ha un diàleg entre ella i jo», afegia.

Ortega Cano fa saltar les alarmes sobre el seu estat de salut

L'única cosa que preocupa ara mateix el vidu de La Jurado és l'estabilitat del seu fill petit. «No sé si és culpa meva o si és culpa seva seva. Arrosseguem un nen petit, nens grans i necessitem la bona convivència i el bon diàleg de paraula perquè no hi hagi problemes»

«I que siguem una família ordenada i no desordenada com està ara mateix», demanava desesperat.

I és que l'actitud desafiant que manté Aldón no agrada gens als amics i familiars del matrimoni: «No sabem per què no parlen en privat i ho fan en públic. Ens crida molt l'atenció la fredor», han compartit des del seu entorn proper.

José Ortega Cano
José Ortega Cano passejant per Chipiona | GTRES

Això, mentre que altres involucrats com Rociíto han preferit mantenir-se'n al marge. «No puc opinar perquè no m'ha agradat que opinin de mi i que ningú em digui el que jo he de fer o no». «No soc qui per pronunciar-me sobre un tema que no em pertany i en què no tinc res a veure en aquesta batalla d'Ortega Cano», sostenia la filla de Rocío Jurado. 

«No importa el que a mi em sembli o no perquè jo tinc opinió sobre allò de la meva mare. La gent quan vegi el documental que jutgi, que compari i potser arriben a una conclusió».

José Ortega Cano amb el seu fill petit
José Ortega Cano amb el seu fill, José María Ortega | Europa Press

Abans de marxar a participar a Pesadilla en el paraíso, Gloria Camila manifestava obertament la seva preocupació. «No em perdonaria no haver estat al seu costat si li passa alguna cosa», hauria confessat a una amiga.

▶️ Vídeo del dia

«Ella entra al concurs sent conscient que això podria passar i no estar amb ell en aquell moment seria fallar-lo».

I el seu temor més gran és que «Aldón comenci a fer maniobres que no beneficiïn el torero». Queda clar que «Gloria no es fia d'Ana. Han passat coses molt greus, però almenys ella estava per paral·lela els peus i per aconsellar el seu pare. Ara no hi serà i no sap què pot passar».