Primer pla de David Flores Carrasco.

David Flores trenca el silenci evidenciant que no és l'únic al qual ha deixat tirat

Antonio David torna a la càrrega contra la mare dels seus fills

Antonio David per fi ha complert la seva amenaça i, tal com va prometre als seus seguidors, ha reprès la seva croada a Youtube contra Rociíto.

Així, l'exguàrdia civil s'ha pronunciat sobre la segona part de la docusèrie de la filla de 'la más grande'. Ho ha fet criticant la quantitat de gent a qui s'ha vist obligada a sacrificar per seguir al cim.

Començant per David Flores , el seu 'nano', a qui fa anys que no ha tornat a veure i el qual s'ha vist esquitxat per l'escàndol familiar.

Antonio David Flores
Antonio David Flores ha llançat un missatge des de la terrassa de Marta Riesco | YOUTUBE

«Has deixat cadàvers pel camí: la teva germana, Carlota Corredera, el teu nou amiguet, aquell que visites a casa seva, Jorge Javier Vázquez», ha començat dient l'exgendre de La Jurado.

«Ja no es veu a cap dels dos per enlloc. On són? És cert que el mal d'altura és fotut», apunta posant èmfasi en el recent problema de salut que ha patit el presentador.

«Sobretot, quan et creus un ésser superior i una abanderada de no sé quina causa», remarca amb certa sorna.

Mohedano
Homenatge a Rocío Jurdo que reuneix tota la família | Catalunya Diari

«L'audiència ha dit que per aquí no vas bé i una hòstia des de tanta altitud fa molt de mal. Com més amunt estàs, més mal fa. Havien d'haver-la previst ii t'haurien d'haver donat uns quants paracaigudes», adverteix orgullós sobre la quantitat d'enemics que s'ha guanyat Carrasco.

«És una vergonya tot el que heu fet. Sou el que sou i teniu el que us mereixeu», ha sentenciat sumant a la mateixa equació Fidel Albiac.

A més, Antonio David també s'ha pronunciat sobre la inesperada tornada de la seva ex a la graella de Telecinco.

▶️ Vídeo del dia

Els alts càrrecs van decidir relegar-la a un segon pla per l'escàndol que s'havia generat amb l'emissió de Contar la verdad para seguir viva.

«Torna explicant les seves misèries en un format anomenat documental. El més semblant a la realitat seria anomenar-ho tragicomèdia»", carrega implacable, guanyant-se els aplaudiments de la seva 'Marea Azul'.

David Flores sap qui és el responsable que ha trencat la família

«La seva intenció no és altra que reescriure la història 25 anys després de ser televisiva i escrita als mitjans de comunicació. En diuen En el nombre de Rocío quan haurien d'haver-ho titulat Ahora es tarde, señora», sosté.

Per al pare de Rocío i de David Flores és «un greu error parlar de persones que ara no estan entre nosaltres i que no poden posar en dubte la teva versió, més ben dit, la suposada versió que tu, d'una manera agosarada, dones».

«Dic d'una manera agosarada perquè hi ha hemeroteca de sobres per desmentir la teva versió quan ara pretens reescriure la teva història».

Primer pla de David Flores Carrasco
David Flores Carrasco continua descobrint els secrets de la seva família | GTRES

«Saps què és la unió familiar? T'has parat a pensar com algú pot estar en contra de tots i de cadascun dels seus familiars?», li retreu.

I això no és tot, ja que Flores també té molt a dir sobre Fidel Albiac, a qui continua acusant d'haver manipulat Rociíto.

«Et pregunto, per què tots tenen la culpa de l'abandonament i de la desídia que tens ara amb tots ells?»

Imatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco passejant pel carrer
David Flores Carrasco no sap com actuar envers la seva altra família | GTRES

«Has llegit mai els testimonis de les dues últimes núvies de Fidel Albiac i de com era el seu modus operandi respecte a la família? Para de fer mal i afronta la realitat. Sigues valenta i explica la veritat de la teva vida».

A més, recorda Rocío Jurado i Pedro Carrasco, a qui ha dedicat unes commovedores paraules:

«Si hi ha alguna cosa que avala la qualitat humana que tenen els avis materns dels meus fills és que mai no van parlar de les seves misèries per diners i que tenien com a estendard la unió familiar», ha reivindicat.

«Para de fer mal i afronta la realitat. Sigues valenta i explica la veritat de la teva vida. Això seria sanador i reparador, com tu dius», adverteix Carrasco.

«Tota la teva família l'únic que ha fet per tu ha estat cuidar-te i estimar-te. Deixa enrere l'odi i la rancúnia. Ara que has sanejat els teus comptes i que has tornat a la televisió, sigues feliç. La teva vida és una mentida des de fa 25 anys , fes-t'ho mirar», li ha retret.