Primer pla de María Patiño

María Patiño contesta en directe després de sortir a la llum la seva malaltia

María Patiño ha optat per sincerar-se amb el públic

María Patiño s'ha trobat amb un problema a la televisió i és la seva picabaralla amb José Antonio Avilés, ara col·laborador de Sálvame. Però també s'ha trobat amb un conflicte a les xarxes amb una persona pròxima a Isabel Pantoja, que l'ha anomenat malalta. En concret, la cunyada de la tonadillera ha carregat sense pietat contra ella després de destapar-se que podria ser qui filtra dades de Cantora.

Patiño s'ha quedat estupefacta davant els atacs que ha rebut i no ha dubtat a respondre'ls. Ho ha fet amb contundència i sense caure a l'insult.

Isabel Pantoja amb la seva cunyada
María Patiño ha rebut atacs de la cunyada d'Isabel Pantoja | Socialité

 

María Patiño, atacada sense pietat

La conductora de Socialité és conscient que moltes vegades no agrada a tothom, per la qual cosa li plouen les crítiques. El que no s'esperava són els atacs que ha rebut en forma de tuit per part de Romina Scuteri, la parella de Juan Pantoja des de fa deu anys. Una dona que ha fet servir les xarxes per compartir nombroses fotos de l'interior de la finca d'Isabel.

Davant les publicacions d'aquella, María i altres cares conegudes han vingut a qüestionar que trenqui el desig de privadesa de la cantant. I això no ha agradat gens a la cunyada de la tonadillera. Tant és així que ha fet servir el seu compte de Twitter per atacar sense pietat Patiño.

La cunyada d'Isabel Pantoja amb el seu marit
María Patiño ha rebut els insults de la parella de Juan Pantoja | Socialité

La gallega ha estat l'objectiu de diversos missatges de la dona esmentada, que fins i tot ha recorregut a l'insult. Fins a tal punt han arribat alguns dels seus comentaris, que a Socialité, on s'ha abordat els fets, s'ha optat per no revelar-ne alguns.

En efecte, se n'ha donat a conèixer: «Quina malaltia tan gran i quina obsessió tens amb aquesta família. Fes-te tractar noia, que el teu no és normal».

María Patiño, estupefacta, decideix respondre als atacs

La col·laboradora de Sálvame en veure que s'ha convertit en l'objectiu de la ira de Romina no s'ha volgut quedar callada. Ha optat per respondre de manera clara i firma.

María Patiño ha dit: «No soc gens partidària que els mitjans ens fem ressò dels insults perquè es comet un efecte dòmino. Hi ha molts mitjans de comunicació que converteixen en titulars quatre o cinc insults de persones i és una manera fàcil de convertir una cosa que no ho és en notícia».

«Em trobo amb titulars on es pot atacar o menysprear companys meus i fer això és cometre un greu error. Primer perquè no respon a una notícia. Segon, perquè el que provoca és un efecte molt més gran, quan no deixen de ser quatre comentaris d'una senyora que no conec».

María Patiño molt seriosa
María Patiño ha estat molt directa després de veure què ha passat | Telecinco

A això ha afegit: «'La Pantoja' quan va venir a Telecinco i vam coincidir em va tractar amb respecte, que és l'únic que demano, no afecte. I em quedo que les persones vinculades a ella, des d'Isa a Kiko o a Anabel, quan els he tingut al meu costat m'han tractat amb el respecte que jo a ells».

▶️ Vídeo del dia

Així mateix, en aquest punt María Patiño s'ha volgut referir a Juan Pantoja. Ha exposat: «Ell ens deien que era anònim, però quin error per part de la seva parella. Era un senyor del qual no se'n podia parlar i és interessant parlar d'ell, del que s'ha dedicat».

«La llibertat d'expressió és per a tots, també per a ells. Però el que ha passat retrata l'educació que té aquesta senyora, que no conec i que no m'interessa res, de moment».