Primer pla de Belén Esteban.

Belén Esteban sap que la data s'apropa i està a punt d'embutxacar-se el milió

Paz Padilla ha reaparegut a Telecinco amb magnificència i llançant indirectes

Belén Esteban està a punt de retrobar-se amb una altra de les seves grans enemigues just quan pensava que havia aconseguit fer-la fora de Telecinco. Paz Padilla anunciava fa poc que tornaria a la cadena de Fuencarral després de marxar per la porta del darrere i havent protagonitzat un gran escàndol.

Tot i això, l'humorista no ha tingut cap problema a parlar obertament sobre el seu acomiadament i les conseqüències a què s'ha enfrontat aquests últims mesos.

Captura de Paz Padilla a 'El Hormiguero'.
Paz Padilla al programa 'El Hormiguero' | Atresplayer

«Em van fer una ben grossa, l'únic que volia dir és que malgrat que estiguéssim vacunats, podíem agafar-lo un altre cop», confessava fa poc a El Hormiguero.

A més, deixava molt clara la seva postura respecte al que havia passat. «Jo no soc negacionista, jo he viscut aquesta situació, jo sé què és estar espantada en una planta», es defensava. «Ho he agafat ja tres vegades», assegurava. «Vaig estar ingressada a la unitat Covid. Jo sé el que és ser-hi i que entrin amb EPI».

«Sé què és estar amb una pneumònia bilateral i que em diguin que t'has de quedar aquí amb oxigen», continuava dient. «Quan vaig sortir d'aquí em va costar recuperar-me. Jo ho he passat malament. I també conec molta gent que ho ha passat malament. I fins i tot gent que ha mort», assenyalava.

Després de sentir-se atacada pels seus companys i comprovar que tenia totes les de perdre, Padilla prenia la decisió de tallar en sec.

Belén Esteban amb cara molesta
Belén Esteban sap que no ha aconseguit desfer-se de la seva enemiga | Mediaset

La sorpresa arribava aquest mateix estiu, quan des de Mediaset anunciaven que havien decidit restituir el contracte. I ho faria «exactament en els mateixos termes en què estava».

«Mediaset ha acordat amb Paz Padilla reprendre la seva relació contractual, exactament en els mateixos termes en què estava dit contracte que l'unia a la companyia», establien mitjançant un comunicat.

Paz Padilla i la dinerada que es pot embutxacar per tornar a Telecinco

Tot i que també assenyalaven que «no es produirà de manera immediata, sinó en finalitzar una sèrie de compromisos professionals adquirits en aquest període de temps». Un acord amb el qual Paz podria embutxacar-se ni més ni menys que un milió d'euros i no sense certes condicions pel mig.

«Diuen: 'Acomiadada Paz Padilla'. Però a qui no l'han acomiadat? Quan treballes és normal que en algun moment prescindeixin de tu», opinava la humorista sobre el tema.

Paz Padilla podria abandonar 'Sálvame'
Paz Padilla deixa clar que no tornarà a 'Sálvame' | Catalunya Diari

«Jo estic amb la consciència molt tranquil·la, que ho he donat tot. Estic open to work», assegurava. I malgrat que no té pensat tornar a trepitjar el plató de Sálvame, la mare d'Anna Ferrer no perdia oportunitat de llançar-los alguna indirecta als seus excompanys.

«Són les meves segones núpcies», feia broma. «Això és com els matrimonis, de vegades se separen i de vegades es reconcilien» «Estic tan feliç amb la meva vida que penso que segons em van dir em volien aquí i jo estic on se'm vol. On no se'm vol, me'n vaig. Així és la vida», deixava caure.

Imatge de Paz Padilla plorant a Sálvame
Belén Esteban ha rebut una clara indirecta d'una de les seves grans enemigues | Mediaset

A més, Padilla destacava que el que més li va fer mal va ser no poder acomiadar-se dels seus companys. «Vaig rebre molts missatges d'ells», reconeixia.

La veritat és que sempre s'ha rumorejat que la que fos presentadora de Sálvame mai no ha gaudit de molt bona fama entre la resta de col·laboradors. Però ella ha evitat incidir més del compte al tema.

▶️ Vídeo del dia

«Li guardo molt afecte a tothom que passa per la meva vida. No sé si han estat injustos amb mi», comentava després de l'acomiadament.

«Davant qualsevol situació a la vida, has de dir què passarà. A partir d'aquí, cal focalitzar. He tingut una etapa a Sálvame i ara tinc una altra etapa».