Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac rep la trucada que no pot amagar més a Rocío Carrasco

Fidel Albiac és conscient que la situació cada cop és més complicada

Fidel Albiac és el gran suport de la seva dona, Rocío Carrasco, i qui es preocupa per tot el que li passa a ella. Precisament, per això ara està inquiet amb l'audiència inesperada que està aconseguint la segona part de la docusèrie de la seva dona. Tanmateix, ho està més encara des que ha rebut una trucada que li ha indicat que s'acosten canvis.

Telecinco ha decidit canviar de dia l'emissió d'aquesta producció. Tot sembla indicar que aquest canvi comportarà una altra dada gens positiva. S'haurà d'enfrontar a un 'pes pesant' de la temporada.

Fidel Albiac descobreix que tot es trastoca

El marit de Carrasco va ser testimoni la darrera setmana de l'estrena en obert de En el nombre de Rocío. Va veure que els espectadors no li van donar tant de suport com s'esperava. Un resultat de quota de pantalla que va decebre el matrimoni i també la mateixa cadena.

Què va passar? Bàsicament, creiem que dues coses. Primer, que la sèrie ja s'ha emès a Mitele Plus, on molta gent l'ha seguit. Segon, que el fitxatge de Sandra Barneda per substituir Carlota Corredera no ha funcionat. Malgrat l'audiència, cal destacar que el programa va ser tendència a Twitter i va estar entre els més comentats.

El que va passar amb la producció va ser un revés per a Fidel, la seva dona i Mediaset. Un grup que durant la setmana va patir dos revessos més: la 'punxada' de l'estrena del reality Pesadilla en el Paraíso i el pitjor inici de temporada de la història de Got Talent.

Rocío Carrasco
Fidel Albiac és conscient que el primer programa no va tenir gaire audiència. | Telecinco

Davant d'aquesta situació, s'han pres mesures i s'ha reestructurat la graella per a la setmana del 12 al 18 de setembre. Així, a partir d'ara, dilluns no s'emetrà el programa de talents presentat per Santi Millán. El seu lloc l'ocuparà la docuserie de Rocío, com s'ha descobert al Deluxe.

Això sí, en un primer moment, es va indicar que la producció començaria a les 22.50 h perquè prèviament hi hauria un resum de l'esmentat reality, però després s'ha canviat d'opinió i començarà a les 22:00 h. Un horari molt difícil que vaticina un nou fracàs, perquè haurà de competir amb l'estrena de la nova edició de MasterChef Celebrity a La 1, que és un dels programes de més audiència de la televisió. Albiac és perfectament conscient que Telecinco li ho torna a posar molt difícil a la seva dona.

Fidel Albiac al dia de la nova entrega

El gendre de la Jurado, malgrat tot, espera que molts espectadors gaudeixin amb l'emissió del capítol 5 de la docusèrie. Aquesta entrega que girarà al voltant de la parella formada per la chipionera i José Ortega Cano. Es parlarà de la boda, que va tenir lloc el 17 de febrer de 1995, i de com va transcórrer aquesta relació.

Carrasco es mostrarà molt contundent amb el torero: «La meva mare durant el matrimoni va patir molt. Ell no va saber valorar la dona que tenia i, en determinats moments, no es va comportar correctament. Ella té informació de coses que ell fa i que no ha de fer. Jo he viscut moltes situacions que no s'haurien d'haver produït mai. Per això, ella decideix un dia que no hi pot més i que es vol separar».

▶️ Vídeo del dia