Fotomuntatge Miguel Bosé i Nacho Palau

Nacho Palau fa el pas que ho canvia tot per als seus fills enmig de la malaltia

L'escultor vol deixar enrere els conflictes del passat amb Miguel Bosé

Nacho Palau continua immers en la recuperació després d'anunciar que pateix càncer de pulmó: una malaltia que li ha fet veure les coses des d'una altra perspectiva i l'ha portat, fins i tot, a replantejar-se arreglar les coses amb el seu ex, Miguel Bosé.

Així, a l'escultor no li ha tremolat el pols a l'hora d'enviar-li un missatge directe al pare dels fills. «Ve un nou Nacho Palau. A Supervivientes he obert una porta que tenia por d'obrir i n'he tancat d'altres», anunciava orgullós. Un dels temes als quals té pensat posar-hi un punt final és a la guerra que manté amb el seu ex.

«La valentia, les ganes de deixar ja de patir, de pensar que no m'ho mereixo… Treure'm ximpleries i prejudicis. Vull viure i pensar què vol Nacho Palau per ser feliç i què necessiten els nens per estar feliços. Ser feliç i fer el que em doni la gana, pensar en mi i sense por», reconeixia davant de Toñi Moreno a Déjate querer.

Nacho Palau
Nacho Palau ha reaparegut disposat a resoldre tots els temes del passat. | EUROPA PRESS

Tot i que Palau ha refet la seva vida sentimental i és molt feliç amb Cristian Villela, també va voler tenir unes paraules per a un altre dels homes que ha marcat la seva vida. «He sentit nostàlgia pel fet que li vagi bé», deia sobre Bosé. «Vull trucar-li, vull anar pels nens, em ve de gust veure'l i fer-li una abraçada, he tornat molt bé. No vull rotllos. L'estimo molt i el trobo a faltar, la relació es va acabar, però m'agradaria, pels nostres fills, viure la vida amb normalitat», demanava obertament.

Cal destacar que els quatre nens viuen separats actualment, ja que, després de la ruptura, dos es van quedar a Mèxic i els altres dos van tornar a Espanya al costat de Nacho.

Nacho Palau decideix signar la pau amb Miguel Bosé

Des de llavors, l'escultor ha lluitat per tornar a reunir els seus fills, els quals sent que han de romandre junts i criar-se com a germans. «Que estiguem relaxats, que truquin al pare Miguel quan estiguin amb mi quan els doni la gana, que hi hagi cordialitat. Fer el que sigui pels meus quatre fills. Això espero que ho faci ell. M'agradaria fer-li una abraçada, dir-li 't'estimo molt i deixem les imbecil·litats'. Viure i fer-ho tot per ells. Ell a la seva vida i jo a la meva, però estimar-nos, respectar-nos, explicar-nos, etc. El veig molt sol, ningú li diu res, ningú no li parla amb llibertat», manifestava.

Foto de Cristian Villela, parella de Nacho Palau
Cristian Villela sortint de l'hospital emocionat. | Europa Press

D'altra banda, Nacho també ha tingut unes emotives paraules per a la seva parella actual, la mà dreta i l'espatlla on pot plorar. «Quan em va tocar fer el pont i vaig veure la paraula amor em va venir al cap i em va sortir així perquè l'amor és ell, l'he trobat molt a faltar al concurs. És una persona que està amb mi des de fa un any, un àngel, un noi que m'ha sabut portar, que ha aguantat molt. L'adoro, l'estimo moltíssim i espero durar moltíssims anys més amb ell», confessava sobre Cristian.

A més, oferia detalls sobre com havia nascut la seva història d'amor. «Em va conquistar amb la seva paciència, la seva calma, el seu suport, per coses que, fins i tot, no he estat conscient fins que vaig estar a l'illa», reconeixia a la seva parella.

«He posat molts 'peròs', barreres i escuts a una persona que sé que m'adorava i m'estimava, m'ha ajudat en el pitjor moment amb la meva mare malalta, sense poder estar amb els meus fills, amb una situació laboral nefasta…», recordava sobre un dels pitjors moments de la seva vida. «Quan apareix Cristian tot es comparteix, m'anima quan ploro i em diu "no et preocupis"».

▶️ Vídeo del dia