Fotomuntatge de Carlota Corredera i Carlos de la Maza.

Carlos de la Maza llegeix el missatge que la seva dona Carlota Corredera volia amagar

Carlota es prepara per a un nou projecte

Carlota Corredera està d'enhorabona. El seu marit Carlos de la Maza era una de les primeres persones a conèixer la bona notícia. Telecinco decidia concedir una nova oportunitat a la periodista gallega després d'apartar-lo de la cadena durant cinc mesos.

Va tenir una sortida una mica polèmica, i durant els últims temps la van deixar de banda. Tot i això, fa uns dies donaven a conèixer que seria la nova conductora del programa de Mediaset¿Quién es mi padre?. Tota una sorpresa si tenim en compte que era una altra persona a qui li havien fet l'encàrrec.

Carlos sabia que la presentadora escollida era Emma García i no Carlota. Per algun motiu que no se sap hi va haver un canvi de plans d'última hora. Fins i tot la viguesa va arribar a desmentir el mes de juliol passat que li haguessin proposat aquest espai.

Són molts els companys de l'ex de Sálvame que li han volgut enviar un missatge d'enhorabona. No confiaven que li donessin una segona oportunitat. La seva sortida del grup de comunicació va estar marcada per la polèmica per la seva acèrrima defensa a Rocío Carrasco.

A conseqüència d'això, els espectadors van donar l'esquena al format vespertí de Telecinco, que es va anar enfonsant a poc a poc. A les xarxes socials tampoc es va salvar dels comentaris negatius dels usuaris. Tot allò el va portar a fer-se un descans.

Carlota Corredera i el seu home, Carlos de la Maza, en un photocall
Carlos de la Maza ha estat el gran suport de Carlota Corredera | GTRES

Ha intentat allunyar-se de la televisió per desconnectar i recarregar energies. La seva aposta tan decidida per la seva amiga Rocío li va passar factura de moltes maneres. Molts companys el van deixar de parlar, però també decidien treure-li el lloc de presentadora a Sálvame, on feia 13 anys.

Carlota Corredera, però, pot presumir que sempre ha estat envoltada de la seva gent de confiança. Una de les persones que més li han donat suport en aquest període ha estat Carlos de la Maza. Però tampoc no li va faltar el suport de companys com David Valldeperas o Belén Esteban.

Abans d'anar a un esdeveniment cultural, la col·laboradora de Paracuellos va voler referir-se a la tornada de la gallega. «Estic feliç, feliç per tornar a tenir un programa de televisió. Abans de ser una de les meves millors amigues, sobretot és una professional», va dir.

Va continuar dient que «hi ha molta gent a qui li ha assegut malament, però bé, se sent», va explicar la tertuliana. Es mostrava radiant per la notícia que havia conegut recentment. Sap que la seva companya ho havia passat malament en els últims temps.

L'ex de Jesulín sempre ha elogiat la viguesa. Fa 3 anys li va voler enviar un missatge pel seu aniversari a Instagram. «Tant de bo tothom et conegués com jo, sempre estant en les coses bones i en les dolentes», va escriure.

Va dir que per a ella això és «una amistat. Moltes gràcies per estar a la meva vida, t'estimo molt».

Carlota Corredera torna a il·lusionar-se

Carlota Corredera es mostra radiant amb la nova oportunitat que li concedeixen. Suposarà tot un repte per a ella, que haurà de demostrar moltes coses. Tots els focus estaran posats sobre la seva persona després de tants mesos allunyada de la televisió.

En algun moment es va arribar a dir que amb el seu marit Carlos de la Maza emprendria un nou desafiament professional. Unes setmanes abans de l'acomiadament de Sálvame havien posat en marxa una productora entre tots dos. Allò tampoc no va ser ben vist pels responsables de Mediaset.

La viguesa va recollir fa uns dies un premi per la tasca en defensa de la igualtat
Carlota Corredera tornarà a presentar un programa | GTRES

La caiguda d'espectadors, els mals comentaris que s'hi abocaven i la seva investigació a l'Operació Deluxe van accelerar la seva marxa. Mai no va pensar que l'acomiadarien d'aquesta manera, però tampoc que la deixarien de banda durant tant de temps.

▶️ Vídeo del dia

Carlota Corredera es posarà en qüestió de dies a preparar el format nou. Tant els seus seguidors com els seus detractors estaran molt atents a la feina.