Captura d'Anabel Pantoja plorant a 'Supervivientes'.

Anabel Pantoja, ja no pot amagar-ho després de retrobar-se amb el seu ex: «Segon plat»

Anabel Pantoja aclareix quina és la situació amb el seu marit

Anabel Pantoja ha viscut unes setmanes frenètiques després d'arribar a Hondures. La neboda d'Isabel Pantoja ha acaparat tota l'atenció després de retrobar-se amb el seu encara marit, Omar Sánchez. El surfer i la influencer es van veure les cares a Déjate querer tres mesos després del seu comiat, on van parlar sobre la seva situació personal.

Unes hores després d'això, Anabel va tornar a trobar-se amb Yulen a Supervivientes on va cridar l'atenció la poca passió de la col·laboradora de Sálvame. Després d'això, tota l'atenció estava posada en l'esportista i en com va viure ell aquest retrobament de la seva xicota amb la seva exparella.

Anabel Pantoja i Omar Sánchez
Anabel Pantoja i el canari s'han retrobat. | CatalunyaDiari
 

Anabel Pantoja es rendeix davant d'Omar

Anabel Pantoja va viure una de les seves nits més complicades a la televisió després de coincidir amb Omar Sánchez. Tots dos van decidir arreglar les coses davant de les càmeres, protagonitzant un retrobament que ha fet parlar molt.

El que es va veure a Déjate querer va marcar un abans i un després en la relació de tots dos. Però, sobretot, a la nova parella de la col·laboradora, que no ha pogut obviar els sentiments de la seva xicota pel seu encara marit.

«He vist dues persones que estaven molt enamorades», opinava Yulen després de veure les imatges al plató de Supervivientes. «Entenc que han de parlar les coses, han viscut moltes coses, crec que ja tot està parlat», afegia. L'esportista va explicar que no havia pogut veure el programa sencer, però que sí que tenia intenció de veure'l durant els pròxims dies.

Yulen es va mostrar molt segur dels sentiments de la col·laboradora i de la relació que han iniciat i comprenia que hagués d'arreglar coses amb el seu ex. Tot i això, ha confessat que les imatges li havien impactat.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
El xicot d'Anabel Pantoja no vol ser un segon plat. | CatalunyaDiari
 

«Quan ho vegi, si vull parlar d'alguna cosa amb Anabel, ho faré en privat», argumentava molt seriós mirant Carlos Sobera. Al presentador semblava no convèncer-lo les paraules de l'olímpic i va anar un pas més enllà. «Aleshores això que vas dir que no volies ser el segon plat de ningú...», li va recordar, fent reaccionar la cosina de Kiko Rivera.

Anabel Pantoja treu la cara per la seva relació

Anabel Pantoja escoltava amb atenció les sensacions que havia despertat la reunió amb Omar a Yulen. Tot i que entenia que havia estat complicat per a ell, era una cosa que havia de fer si volia avançar en la seva relació.

«Es va fer una cosa bonica a Déjate querer, se'm va proposar a mi i al final vam acceptar tots dos i crec que va ser una cosa bonica», va comentar. «De segon plat res, això és molt lleig», va aclarir, sentenciant que aquest tema està completament tancat.

Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira.
Anabel Pantoja es va trencar en veure el seu marit. | Telecinco
 

L'ambient a l'espai televisiu era una mica tens i Sobera va decidir rebaixar-ho explicant que només havia fet referència a les paraules del mateix Yulen. «Jo crec que has estat molt valent i això del segon plat només ho hem tret perquè ho va dir Yulen al programa, només això», va afegir.

Tanmateix, Kiko Matamoros va voler advertir a l'esportista el que es va palpar al plató de Toñi Moreno. «Jo només et dic que jo sí que vaig veure el retrobament i crec que tota l'audiència tenia al cap com reaccionaries tu en veure una cosa així», va comentar.

▶️ Anabel y Yulen siguen con su historia de amor por Madrid

«Et dic més, ves a saber què pensaria Anabel Pantoja si la situació fos al revés», va recalcar. A això, l'esportista va assegurar convençut que «no li agradaria». Per la seva banda, la influencer es va defensar explicant que Omar es mereixia veure-la primer i que «calia donar la cara». Per acabar, va enviar els seus millors desitjos per al seu ex, assegurant que volia «veure'l feliç».