Primer pla Omar Sánchez

Omar Sánchez deixa en evidència la seva nova xicota amb la notícia del bebè

Omar intenta superar Anabel

Omar Sánchez s'ha proposat passar pàgina i oblidar  Anabel Pantoja del tot. Després del que s'ha vist durant les últimes setmanes a Supervivientes es descarta qualsevol intent de reconciliació. Abans que ella marxés a Hondures van deixar entreveure que podrien tornar a ser parella, però això és una cosa que ara ja no es contempla.

Tots dos es van retrobar dissabte al plató de Déjate querer, on van tenir l'oportunitat de recordar molts moments bonics del passat. Sens dubte, era el cara a cara més esperat. Tant Omar com la seva exparella havien de ser clars i dir-s'ho tot. La col·laboradora de televisió va confessar que segueix estimant el canari i desitja que segueixi estant molt present a la seva vida, com fins ara. Per la seva banda, ell es va mostrar sincer, i encara que no li guarda rancúnia, no oblida el que ha fet.

Va voler fer referència a un tema que va sorgir durant el concurs d'Anabel a Supervivientes. En algun moment va parlar sobre el seu desig de ser mare amb Yulen, el noi amb qui va iniciar una relació al reality. Va ser una cosa que no va aconseguir entendre.

«Jo volia tenir fills amb Anabel, sempre vaig voler formar la meva pròpia família. Per això m'ha sorprès que ella digui que vol tenir fills amb Yulen, quan només el coneix des de fa tres mesos», va indicar dolgut. Recorda que amb ell va estar quatre anys i en cap moment se li va passar pel cap aquesta possibilitat.

Imatge d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.
Omar Sánchez ha oblidat la seva ex | GTRES

Havia arribat el moment de retrobar-se i de dir les coses a la cara. Encara que hi continuï havent molt d'afecte, el més probable és que ja no es tornin a reunir com a parella. Omar Sánchez va confirmar els rumors que havien sorgit els últims dies i que el vinculaven amb Raquel Lozano. Pel que sembla, segons va windsurfista, entre ells hi pot haver alguna cosa més que una simple amistat.

Alba Carrillo es va encarregar de donar la notícia a Ya es mediodía. S'ha especulat molt amb la possibilitat que poguessin estar sortint junts. «Ens estem coneixent, és molt maca per fora, però és igual de maca per dins, és molt bona persona».

Així ho destacava l'ex d'Anabel, que no podia amagar el somriure mentre es referia a Raquel. Sembla estar disposat a oblidar la neboda de la cantant. Després de comprovar la seva actitud a Hondures tenia clar que no podia continuar esperant-la.

Va revelar que després del cop que va rebre el seu matrimoni, no tanca les portes a l'amor. La seva nova amiga li hauria fet recuperar la il·lusió. Ha explicat que «cal gaudir del que és bo, i a mi m'encanta l'amor».

Omar Sánchez es mostra encantat amb la seva nova xicota

Omar Sánchez va explicar durant la seva intervenció a Déjate querer que «aconsello a tothom que visqui l'amor. És el millor que hi ha a la vida». Ho diu ara que sent una cosa especial per Raquel, a qui faria diverses setmanes que estaria coneixent.

La presentadora del format, Toñi Moreno, va voler aprofundir una mica més en la seva situació sentimental. «A mi m'encanta mirar als ulls a la persona després de fer l'amor perquè té una brillantor especial. Raquel té aquesta brillantor?», li va preguntar entre rialles.

Raquel Lozano
Raquel Lozano està sortint amb Omar | CatalunyaDiari

Com es podia esperar, el canari va intentar ser molt discret i va evitar pronunciar-se. Només va voler aclarir que l'ex de Gran Hermano té uns ulls preciosos.

Omar Sánchez viu una nova etapa a la seva vida lluny d'Anabel i molest amb les declaracions que va fer a l'illa. En efecte, no s'esperava que ara volgués formar una família.