Primer pla de Víctor Elías

Víctor Elías i la seva xicota anuncien que ampliaran la família després de la mort

Víctor Elías ha acomiadat la seva mare amb un bonic missatge a les seves xarxes socials

Victor Elías viu un dels anys més intensos de la seva vida. El músic que es va donar a conèixer fa molts anys amb Los Serrano té ja 31 anys i la seva carrera professional ha experimentat canvis notables.

Després de ser Guille a Los Serrano, el paper que li va donar a conèixer el gran públic, ha participat en altres sèries i pel·lícules. Tot i això, ha decantat la seva carrera cap al món de la música. El seu pare, que va morir el 2007 quan ell gravava Los Serrano, també era músic i Víctor ha volgut seguir els seus passos.

Després de passar per diverses bandes i projectes musicals, va per lliure i treballa com a teclista juntament amb altres artistes com ara Fran Perea o Taburete. També exerceix de productor musical i dirigeix la carrera d'altres vocalistes.

Aquesta darrera faceta professional va ser, precisament, l'origen de la relació sentimental amb la seva darrera parella, la cantant Ana Guerra. Ella i Víctor surten des de principis d'aquest 2022. Van començar a treballar junts i, malgrat que al principi la seva relació va ser força complicada, finalment es van adonar que aquell xoc de caràcters era, en realitat, atracció.

«De l'odi a l'afecte hi ha una línia molt fina. De sobte, vam començar a mirar-nos d'una altra manera... I què t'explicaré», així se sincerava fa uns mesos Elías, en relatar els seus inicis amb Ana.

A ella tampoc no li agrada gaire fer ostentació de la seva vida personal en públic, per la qual cosa manté la discreció respecte a l'amor que sent pel jove.

Així doncs, des de llavors estan junts i fan gala del seu amor en xarxes socials. Tots dos tenen un caràcter fort, un punt de rebel·lia inqüestionable i ganes de menjar-se el món.

A més, Víctor acaba d'anunciar que la família creix. I ho fa en un moment prou delicat per a l'artista.

Víctor Elías tocat per la mort de la seva persona més propera

Víctor acaba de viure un dels moments més durs de la seva vida, ja que la seva mare acaba de morir. Víctor li ha rendit homenatge amb diverses fotos a les seves xarxes socials. «En aquesta família has sabut demostrar-nos fortalesa, vitalitat, energia i ganes de viure per tots els costats».

Víctor prossegueix el seu missatge assegurant que «em quedo amb la teva vitalitat i la teva força per seguir aquí sabent que m'acompanyes. Pare, cuida d'ella allà dalt i estimeu-vos com ho fèieu aquí».

Lògicament els condols han arribat al músic per tot arreu, cosa que demostra que té molts amics i persones que l'aprecien.

Víctor i Ana Guerra amplien la família

En paral·lel a la mort de la seva mare, Víctor ha anunciat una cosa que ha desconcertat tothom. Amb alegria i sinceritat explica que ella i Ana han decidit ampliar la família amb Jack, un gos nou.

La prova més evident que la parella té plans de futur és aquesta voluntat de 'construir una família'. Així ho diu Ana, apuntant que Jack és «el principi de la nostra família».

La parella ja tenia un altre gos, de manera que Víctor, fent una picada d'ullet a la sèrie que li va donar a conèixer, ha manifestat que «1+1 són quatre». D'aquesta manera, tots dos van solidificant una relació que va començar malament, però que a poc a poc es va escrivint amb lletres d'amor i de passió.

Sembla que el Víctor i Ana han encaixat bé i que el pas d'adoptar un nou gosset és un gest molt significatiu de les seves futures intencions.