Primer pla de Rocío Flores

Rocío Flores, nerviosa en saber que la psicòloga ha detectat un important trastorn

La jove ha estat testimoni de les dures declaracions de la seva tieta, Gloria Camila

No hi ha dubte que Rocío Flores porta un any força intens. Sí, perquè des que es va estrenar el documental de la seva mare, Rocío, contar la verdad para seguir viva, no ha parat de ser a l'ull de l'huracà.

En concret, la filla d'Antonio David és contínuament assetjada pels mitjans. I, a més a més, per si no n'hi hagués prou, ha de bregar amb els comentaris ofensius que rep diàriament a les xarxes socials.

Si bé és cert que ara mateix es troba allunyada de la televisió perquè està gaudint de les vacances, no pot evitar estar al focus de la polèmica. Així mateix, la germana de David Flores Carrasco ha volgut posar distància pel mig i, aquests dies, s'ha estat relaxant a les platges idíl·liques de Mojácar (Almeria).

Tot i això, un membre de la seva família molt proper està travessant un moment especialment dur pels últims esdeveniments que han succeït al llarg d'aquests mesos.

Primer pla de Rocío Flores.
La 'influencer' està pendent del conflicte familiar | Instagram: rotrece

Rocío Flores, testimoni del greu problema de la seva tia

Així és, ens estem referint a la mateixa Gloria Camila, tieta de Rocío Flores. Les dues joves mantenen una relació excel·lent i, sempre que tenen ocasió, passen el temps juntes. Per aquesta raó, en aquests moments, la filla de Rociíto està pendent de la seva tia pel qual ha passat al voltant de la família més mediàtica.

Justament, fa uns mesos, saltava a la llum la greu crisi matrimonial que estaven travessant Ortega Cano i Ana María Aldón. Una situació que perjudicava, indirectament, la influència pel seu possible paper en la relació del seu pare amb la dissenyadora.

Tot i estar lluny dels mitjans una breu temporada, l'exsupervivent tornava a la televisió amb més força que mai. D'altra banda, lluny d'acabar amb el conflicte familiar, la polèmica entrevista de Gema Aldón al Deluxe, on va posar contra les cordes Gloria Camila, va provocar que la jove rebés grans crítiques.

Però el que ningú s'esperava és que Gloria Camila s'assegués l'endemà al nou format de la cadena, Ya es verano. Així mateix, es va descobrir en directe que seria una de les col·laboradores de l'espai.

Com s'esperava, aprofitant la seva intervenció a l'espai dels caps de setmana, no va dubtar a opinar com es trobava després del Deluxe de la seva germanastra. «Estic en tractament amb una psicòloga meravellosa. Així estic tractant-me, tot m'afecta i tots m'importen», començava dient.

Respecte al qual li havia detectat el seu terapeuta, comentava que ha «començat a anar a teràpia amb l'objectiu de tractar les meves emocions i saber gestionar aquestes situacions que em generen ansietat».

I encara que no està passat per una bona època, va confessar que qui més li preocupava era Ortega Cano. «El que em preocupa ara és el meu pare. I és una cosa que m'afecta molt emocionalment», revelava emocionada.

En la mateixa línia que ella, va admetre que l'extorero tampoc està vivint el seu millor moment. «És una persona meravellosa, sempre he dit que és el meu pilar. Ho està passant malament darrerament, demanaria una mica més d'afecte i suavitat a l'hora de tocar els temes», deia.

Primer pla de Gloria Camila Ortega somrient
La germana de Rociíto ha decidit parlar públicament després d'uns quants dies de silenci | Instagram

«El meu pare és una persona que està feble de salut i és una persona vulnerable. Intento no donar-li més disgustos i no engrandir les coses. No li va bé, ell s'altera», explicava.

Justament, amb motiu que el seu pare ha perdut els papers davant de la premsa en aquests darrers temps, la tieta de Rocío Flores s'ha disculpat públicament per ell.

Gloria Camila segella la pau amb Ana María Aldón

No és novetat que Gloria Camila estigui summament involucrada en tot allò relacionat amb la salut mental, atès que en nombroses ocasions ho ha demostrat. Per aquest motiu, va voler dedicar tot el seu suport i afecte a la seva madrastra, Ana María Aldón, que també ha decidit posar remei a la seva depressió.

«M'alegro que hagi pres cartes a l'assumpte perquè ajuda molt un professional. A mi Ana em fa pena, li tinc afecte. És que no deixo d'estimar una persona pel que pugui passar», confessava.

«Des d'aquí li envio tot el meu suport a Ana en la seva recuperació. Espero que tot passi», concloïa. Sense cap dubte, la noia ha decidit seguir pel bon camí i no alimentar, encara més, la guerra mediàtica que hi ha entre membres propers de la família.

No obstant això, Rocío Flores és conscient que la seva tia ha de tenir cura del que diu públicament sobre el seu entorn pel bé d'Ortega Cano.