Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile cedeix a les exigències i dona l'oportunitat a la jove de Telecinco

Paolo Vasile pren una altra decisió que crea controvèrsia

Paolo Vasile acaba de prendre una decisió que afectarà de manera important una de les cares més conegudes de Telecinco. Amb el propòsit de canviar la dinàmica negativa de la cadena, ha decidit recuperar un personatge molt conegut de la casa. Hi ha moltes esperances posades en ella.

Es tracta de Rocío Carrasco. A Mediaset, havien decidit al seu moment emetre la segona part de la seva docusèrie a través de Mitele Plus. Es tracta de la plataforma de pagament del grup de comunicació.

La intenció de Paolo Vasile era aconseguir nous abonats utilitzant el relat de la filla de Jurado com a al·licient. Però els darrers dies s'ha pogut apreciar un canvi en la seva estratègia. Tal com van revelar a la promo a la final de Supervivientes, la sèrie de Rocío es presenta com una de les grans cartes de la temporada que ve.

Si no hi ha canvis d'última hora, s'emetrà en obert com la primera temporada. Des de la cadena també tenen la impressió que no han tret prou rendiment a aquest format. Com que van utilitzar un mitjà de pagament, no es va aconseguir la repercussió amb què comptaven al principi. Ni entre l'audiència ni entre els diferents programes del canal.

L'objectiu dels directius, entre ells Paolo Vasile, era emetre una entrega cada setmana, de manera exclusiva per als subscriptors de Mitele. En antena, només es van poder veure els capítols 0 i 1, però només quan ja s'havien emès en primícia a l'esmentada plataforma.

Primer pla de Paolo Vasile
Paolo Vasile té la certesa que recuperarà l'audiència que ha perdut | EUROPA PRESS

Aquesta segona part de la docusèrie se centra sobretot en el que va passar a partir de l'1 de juny de 2006, quan va morir Jurado. La seva mort va deixar un gran buit entre els seus familiars, però també una herència que va provocar el descontentament de molts.

Paolo Vasile vol aprofitar a tot el que es va generar a l'entorn dels Mohedano a partir d'aquella data. La lectura del testament va obligar a revisar totes les relacions familiars. Sens dubte, la gran beneficiada havia estat Rociíto, que es va quedar amb l'herència.

Rociíto es proposa amb aquest documental homenatjar i honrar la figura de la seva mare. Considera que durant aquests darrers 16 anys la imatge de l'artista s'ha vist molt deteriorada pel seu entorn. Han estat molts els que han intentat aprofitar-se'n, va assegurar.

Imatge de Rocío Carrasco envoltada de periodistes a la inauguració del museu de la seva mare
Rocío Carrasco té el suport de Paolo Vasile | GTRES

Ara, vol aclarir les coses. Per això, els responsables de la sèrie van disposar de més de cent hores d'enregistrament i el testimoni d'una vintena d'amigues i d'amics. La intenció de Rocío Carrasco era desemmascarar tots aquells que van envoltar la cantant els últims anys de la seva vida. Entre ells hi ha els seus germans Gloria i Amador, o el vidu, Ortega Cano.

Paolo Vasile diposita totes les seves esperances en un nou reality

Paolo Vasile vol començar la nova temporada televisiva al setembre amb bon peu. A més de comptar amb Rocío Carrasco, també té previst estrenar un nou reality que reemplaçarà Supervivientes. Es tracta de Pesadilla en el paraíso, un format que ja es va emetre amb anterioritat sota el nom de La granja de los famosos.

Per a l'ocasió ha tornat a desplaçar novament Jorge Javier Vázquez. Confiarà les regnes del programa a Carlos Sobera , que ha anat guanyant terreny en aquest tipus d'espais. Al seu costat hi serà Lara Álvarez, que amb prou feines disposarà de temps per descansar després de tornar d'Hondures.

Mediaset està disposat a donar-ho tot amb el propòsit de recuperar l'audiència perduda. Cal recordar que s'ha vist relegat a la segona posició després de ser superat per Antena 3. Per tant, a Paolo Vasile no li queda més remei que actuar amb celeritat. De moment, les primeres decisions ja estan preses.