Belén Esteban

Belén Esteban admet que la sogra està obsessionada amb frenar el desitjat embaràs

Belén ha deixat de dissimular perquè sap que no hi ha solució

Belén Esteban ha estat uns mesos fora de la televisió i ha tornat amb més força que mai perquè té molt per explicar. La seva amiga Anabel Pantoja està tenint problemes: ha començat una nova relació i no es guanya la mare del seu xicot. Arelys, així es diu aquesta dona, considera que la sevillana és poca cosa per a Yulen Pereira perquè no té estudis i és famosa.

Belén Esteban ha vist plorar la col·laboradora, gest que l'ha entendrit perquè elles tenen una relació fantàstica. No consentirà que ningú ataqui injustament Anabel perquè «no ha matat Manolete», només s'ha enamorat. El pitjor és que Pantoja volia ser mare al costat de Yulen i la mare de l'esportista ha aconseguit frenar aquests plans.

Belén sol ser discreta a l'hora de parlar sobre certs temes, però sap millor que ningú que la sogra ha aconseguit el que buscava. El nadó d'Anabel Pantoja trigarà a arribar-hi, ja que primer ha de resoldre alguns problemes familiars. Arelys no s'ha portat bé amb ella, malgrat que la seva mare ha rebut Yulen amb els braços oberts.

Belén ha confirmat, gràcies al debat final de Supervivientes, que Yulen Pereira coneix Mercedes, mare de la influencer. La trobada ha estat meravellosa, no té res a veure amb l'experiència que ha tingut la cosina de Kiko Rivera. Ella continua estant il·lusionada, però, cada cop, va obrint més els ulls i arribarà un punt on vulgui imposar les seves normes.

Captura d'Arelys parlant amb Anabel Pantoja a 'Supervivientes'.
Belén Esteban sap que la seva amiga tindrà problemes familiars. | Mediaset

Esteban farà tot el possible per ajudar la seva amiga, vol compensar el temps que ha estat absent sense poder defensar-la. L'ex de Jesulín es va comprometre a donar la cara per la sevillana mentre concursava a Supervivientes 2022, però no va poder complir aquest propòsit. Va tenir un accident laboral i ha estat uns mesos sense trepitjar els platós de Telecinco.

Belén Esteban està més enamorada que mai

Belén va concedir una entrevista a Viernes Deluxe abans de reincorporar-se al seu lloc de treball i va ser més sincera que mai. Va reconèixer que, al principi del seu matrimoni, el Miguel estava més enamorat que ella, però, ara, ha canviat la situació. S'ha adonat que el sanitari és un home fantàstic, sense ell no hauria pogut tirar endavant.

Esteban ha estat molt de temps sense moure's i Miguel l'ha ajudada en tot el possible, també a processar la situació. Reconeix que el cap li ha jugat una mala passada i sap que sense el suport del gran amor seguiria sense ànim. El conductor d'ambulàncies, però, no ha parat fins que ha vist que tot estava en ordre.

La mare d'Andreita no ha fet més que consolidar el regnat mediàtic durant els mesos d'absència. El públic ha confirmat allò que sempre ha sospitat: és una autèntica reina de la pantalla petita. Durant el temps que no ha estat a Sálvame, tots l'han trobada a faltar, el seu sentit de l'humor s'ha convertit en una icona.

Belén Esteban ha patit per la relació

Belén empatitza molt amb el dolor aliè, especialment amb el dels seus éssers estimats, per això, ho ha passat tan malament. No entén que els espectadors critiquin Anabel per enamorar-se i molt menys que la nova sogra no aprovi la relació. La mare de la influencer no ha seguit el camí de la seva consogra i ella sí que ha rebut amb els braços oberts a Yulen.

Esteban sap que la seva amiga volia quedar-se embarassada aviat perquè «les trompes de Fal·lopi caduquen». Però haurà de fer el pas més endavant perquè els problemes familiars han frenat la il·lusió. Tot i això, la cosina de Kiko Rivera assegura que està molt enamorada i que no hi haurà res que li faci canviar d'opinió.