Concha Velasco amb mirada intensa

Concha Velasco s'il·lusiona per algú dins de la residència i es nega a sortir

Concha Velasco per fi ha trobat el seu lloc

Concha Velasco està més feliç que mai. I és que, des que es va traslladar a la residència situada a la localitat madrilenya de Las Rozas, l'artista ha tingut l'oportunitat d'apropar-se a algunes persones del nou entorn.

Ja han passat sis mesos des que Manuel i el seu germà Paco Marsó van prendre la decisió d'internar la seva mare en una residència per a la tercera edat després que comencés a patir algun problema de salut.

Primer pla de Concha Velasco.
Concha Velasco està molt contenta amb la seva nova llar. | GTRES
 

«En aquests mesos el seu estat de salut ha empitjorat, està molt delicada i la seva mobilitat s'ha reduït moltíssim», va assegurar Manuel Velasco al seu moment. «Nosaltres no som professionals i ella necessita ajuda les 24 hores del dia. No volíem que estigués sola».

En un primer moment, els fills de 'La chica ye-ye' van escollir un geriàtric situat al barri madrileny de Tetuan, però, tot i el bon tracte que rebia, Concha Velasco no va saber adaptar-se a aquell centre.

«Se sentia tancada en una casa de pisos, envoltada de carrers, sense més possibilitats que sortir en cadira de rodes a fer una volta per la zona», va assegurar el fill de l'artista en una ocasió.

Ara, han sortit a la llum els motius que pels quals Concha Velasco no abandonarà la nova llar durant les vacances d'estiu. I és que tot apunta que l'actriu vol estar a prop d'algú molt especial per a ella.

Concha Velasco no se n'anirà de vacances

Des que Concha Velasco es va canviar de residència, tots coincideixen en una cosa: 'La chica ye-ye' ha trobat el seu lloc. I és que, a Orpea Punta Galea està envoltada d'amor i tenen cura d'ella, tant la família i amics com el personal del centre.

Fa uns dies, el diari digital El Español va tenir l'oportunitat de conèixer com es troba l'actriu actualment i com està afrontant el seu primer estiu dins aquest centre per a gent gran.

«No t'ho dic perquè sigui el seu amic, Concha se sent molt còmoda. Divinament i, sobretot, està com i on vol estar», ha assegurat una persona propera a Concha Velasco.

Concha Velasco, amb els seus dos fills.
Concha Velasco passarà l'estiu envoltada dels seus fills. | Europa Press
 

Segons ha confirmat aquest confident, està previst que la guardonada amb un Goya d'Honor passi tot l'estiu a casa seva. «Farà les seves sortides i les seves passejades per Madrid, però poca cosa més perquè la salut de Concha no està per a viatges llargs».

Tot i no poder gaudir d'unes vacances, la família de Concha Velasco no la deixarà ni un minut sola. «Manuel estarà al damunt, com sempre, i també Paco, que li portarà a Samuel. No saps la debilitat que ella sent per aquest nen. És la seva gran alegria com a àvia».

Concha Velasco està molt còmoda a la seva nova llar

Concha Velasco per fi ha trobat el lloc on vol passar la resta dels seus dies. I és que, després de sentir-se tancada en aquella residència situada al centre de Madrid, els seus fills van optar per buscar un lloc més tranquil, allunyat de tot el tràfec de la capital.

Finalment, l'actriu va fer les maletes per mudar-se a Orpea Punta Galea, una residència exclusiva situada als afores de Madrid.

Concha Velasco molt maquillada
Concha Velasco no vol sortir de la residència. | Europa Press
 

Segons la seva pàgina web, aquest centre «es troba en un entorn únic per prestar els millors serveis als nostres residents. És un centre exclusiu situat en una zona tranquil·la i ben comunicada amb la ciutat de Madrid».

Tal com es pot llegir al seu site oficial, al geriàtric on es troba Concha Velasco podeu gaudir de grans jardins, una sala d'activitats, una perruqueria, una capella i, fins i tot, d'un gimnàs amb spa.

«Els nostres residents disposen d'espais individuals i comuns perfectament equipats, excel·lents serveis residencials i un equip de professionals altament qualificats, que faran que es trobin com a casa».