Anabel Pantoja al plató del debat de Gran Hermano

Anabel Pantoja abandona 'Sálvame' en directe i ataca la direcció

La col·laboradora està cansada de l'assetjament que pateix per part dels seus companys

La neboda d'Isabel Pantoja, Anabel Pantoja, ha esdevingut una de les protagonistes de l'univers 'Sálvame' gràcies a la cadira que s'ha guanyat en el programa de les tardes de Telecinco. La tertuliana és conscient del poder que exerceix sobre els espectadors i per aquest motiu no té cap objecció a carregar contra els seus companys i, fins i tot, als seus directors.

En més d'una ocasió ha amenaçat d'abandonar Telecinco, però, tanmateix, els seus caps sempre han aconseguit que reculi. No obstant això, l'últim enfrontament que ha protagonitzat en plató, ha tingut unes conseqüències irreversibles. El xicot de la col·laboradora, Omar Sánchez, està participant a 'Supervivientes 2021' i es nota que no té gens d'experiència en la crònica social, pel fet que està cometent diversos errors.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Així, Anabel s'ha vist obligada a donar la cara per ell en infinitat d'ocasions i, malgrat que entén que la gent pot opinar sobre el seu concurs, no tolera que es traspassin certs límits. Una de les coses que més li fa mal, és que posin en dubte la seva relació.

Omar, també conegut com a 'El Negro', va tenir una connexió molt especial amb una de les seves companyes, Melyssa Pinto, des que va posar els peus a Hondures. Els col·laboradors de 'Sálvame' estan obstinats a convertir aquesta amistat en alguna cosa més, i Anabel està cansada de donar explicacions.

Recentment, la cosina de Chabelita ha abandonat el seu lloc de treball a 'Sálvame', prometent que no pensava tornar fins que la resta de tertulians canviessin d'actitud. A més, Jorge Javier Vázquez, presentador de l'espai, li ha dit: «Sembla que estàs permanentment emprenyada». Així doncs, després d'escoltar les paraules del català, Anabel ha decidit anar-se'n del programa. «L'amargada marxa cap a casa, perquè no sap treballar», ha anunciat en un to molt tallant.

Quina relació hi ha entre Omar Sánchez i Melyssa Pinto?

Anabel Pantoja està acostumada a fer front als atacs dels seus companys, ja que ha patit molt dins el plató de 'Sálvame'. És més, de fet, la seva família li ha recomanat renunciar a la feina en més d'una ocasió, però, no obstant això, el seu gran somni és formar el seu «propi niuet d'amor» al costat del seu noi. I, per a això, volen comprar-se una casa a Canàries, motiu pel qual Omar Sánchez ha decidit participar a 'Supervivientes 2021', i ella ha tornat a Telecinco.

Els col·laboradors de Jorge Javier Vázquez són conscients dels plans d'Anabel Pantoja. I és que saben que, quan reuneixi els diners suficients, tornarà a abandonar 'Sálvame' i per això, mentre assoleix el seu objectiu, no estan disposats a posar-li el camí fàcil. El presentador català li ha posat unes imatges d'Omar Sánchez al costat de Melyssa Pinto on, segons ell, tots dos concursants estan tenint massa sintonia, i Anabel hauria d'estar bastant preocupada.

No obstant això, la cosina de Kiko Rivera insisteix que confia en el seu xicot, i no té cap dubte sobre la seva fidelitat. «Estàs donant una imatge que no sents», li comenta Jorge Javier, desesperat per la seva temprança. Aquest comentari ha desencadenat la fúria de la col·laboradora, que s'ha aixecat de la seva cadira disposada a abandonar el programa. Anabel està cansada que 'Sálvame' doni a entendre que 'El Negro' està enamorant-se de Melyssa, i que no li donin oportunitat de respondre a aquestes acusacions.

«Home posen un vídeo d'Omar i no em deixen parlar! Ha de parlar les quatre hores i mitja que tenim? Me'n vaig, perquè Matamoros m'esgota», declara molt alterada. L'exmarit de Makoke té un interès especial en què la seva companya perdi els nervis i, per aquest motiu, insisteix que Omar i Melyssa són alguna cosa més que amics. Encara que Anabel insisteix: «Estic tranquil·la, perquè ella té xicot fora». Però, cauria Omar en la temptació si la seva companya no tingués parella?