Primer pla d'Anabel Pantoja, entre llàgrimes.

Anabel Pantoja assumeix que ja no hi ha possible reconciliació després de l'últim

Anabel Pantoja té clar que hi ha un punt final

Anabel Pantoja va arribar a Supervivientes disposada a viure intensament el reality i a no abandonar-lo, com va fer en la seva primera incursió fa anys. La veritat és que ho ha aconseguit, és a la recta final i, a més, s'hi ha enamorat, de Yulen. Tot i això, té clar que aquesta relació ha suposat tancar definitivament la possibilitat de reconciliació amb el seu ex, Omar Sánchez.

Ho té clar i encara ho tindrà més quan torni a Espanya i vegi què ha passat. Ens referim que el canari ha concedit entrevistes atacant-la i que li ha dedicat missatges en xarxes molt contundents. Sense oblidar-nos que fins i tot s'ha fet un nou tatuatge que deixa de manifest que diu adeu a qui va ser la seva dona.

▶️ Supervivientes ya no puede tapar más la enfermedad de Anabel Pantoja

Anabel Pantoja demana perdó a Omar

La concursant de Supervivientes s'ha deixat portar tant al concurs que ha iniciat una relació amb Yulen i això ha fet que protagonitzi amb ell escenes pujades de to totalment innecessàries. Escenes que han causat dolor al seu exmarit, que fins ara no havia descartat que es reconciliessin, ja que havien deixat una conversa pendent.

No obstant això, Anabel ha anat molt més enllà i s'ha sincerat sobre els sentiments que té cap al seu xicot actual. Fins i tot, ha arribat a afirmar que li agradaria tenir fills amb ell, cosa que, segons sembla, sempre va negar a El Negro. Per això, va deixar caure que només sortir de l'illa signaria el divorci.

Imatge d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.
Anabel Pantoja, amb les seves paraules i el seu comportament, ha trencat qualsevol apropament amb Omar Sánchez. | GTRES

Com és lògic, això ha causat un enorme dolor al canari i ella sembla ser conscient que l'ha ferit. Tant és així que, en una de les darreres gales del reality, li ha demanat perdó. Ho ha fet referint-se, en primer lloc, a la ruptura matrimonial amb el canari: «He fracassat en l'amor».

«Ha pogut ser una decepció per a molta gent, per mi la primera, per això vaig dir que no seguia. No es pot continuar vivint una vida que no és teva. Em sento molt culpable de tot això, però no en soc l'única. Som tots dos culpables. En decebre, has d'avançar i tirar endavant».

En aquest punt ha estat quan s'ha volgut disculpar amb aquell qui va ser la seva parella per les imatges que ha pogut veure: «He actuat amb el cor i me'n penedeixo de no haver-me tallat una mica i haver mostrat el que sentia. Demano disculpes, però he de mirar per mi».

Anabel Pantoja coneixerà la postura del seu ex

La col·laboradora de Sálvame encara no coneix la postura d'aquell qui va ser el seu marit, però quan torni a Hondures la sabrà. Descobrirà que fa dies que no en vol saber res i que va tancar la porta a la reconciliació. Ha començat una nova vida en què ha deixat clar que vol que Anabel no hi sigui.

Una bona mostra d'aquesta nova vida són els tatuatges que s'ha fet ara a les mans. Com ha revelat en les seves xarxes, ara porta a la pell els dibuixos d'unes ones, una taula de surf, una illa i un far. D'aquesta manera, ha deixat de manifest que aquests elements són la seva vida.

Així mateix, aquest far és el més protagonista de tots aquests elements com una manera d'exposar que ha trobat la llum que el guia. Sí, sembla haver obert els ulls i saber on vol ser, amb qui i com.