Primer pla de Rocío Flores amb la mirada perduda

Rocío Flores descobreix el motiu de la ruptura que preocupa Rociíto

Rocío Flores ha descobert una cosa de la seva família que no sabia

Fa tan sols uns dies, Rocío Flores era protagonista dels titulars per unes vistoses fotografies amb la xicota del seu pare. Avui, però, ho és per descobrir el motiu de la ruptura que tant preocupa la seva mare, Rociíto. I la veritat, és que la jove ja no sap on ficar-se.

El mal moment de Rocío Flores

Rocío Flores no va pensar mai que seure al plató de Gran Hermano per defensar el seu pare, provocaria un tsunami. Des d'aleshores, no ha deixat de trepitjar un plató de televisió, i això que va dir que no s'hi dedicaria mai.

Ara, és una de les col·laboradores més cridaneres de la televisió, però els mals moments pels quals està passant no estan pagats. La seva família s'ha enfonsat al complet: la seva mare ja és protagonista de dos documentals, el seu pare s'ha separat d'Olga Moreno i el seu germà, David, està enfadat amb ella.

Amb el pas del temps, Rocío Flores s'ha adonat que només es té a ella mateixa. Sí, perquè Olga Moreno la va trair fent una exclusiva d'amagat, el seu xicot li va posar les banyes i el seu germà no el perdona que s'emancipés.

Per això, ara Rocío busca consol en amics i, molt de tant en tant, en plans familiars, com l'últim amb Antonio David al festival Starlite de Marbella. D'altra banda, encara que Rocío Flores no vol saber res de la seva mare, és inevitable que els rumors les uneixin.

Antonio David Flores i Marta Riesco
Rocío Flores amb el seu pare i Marta Riesco al festival Starlite| GTRES

Aquesta vegada, la jove és protagonista amb Carrasco per descobrir el motiu de la separació que tant preocupa la seva mare.

El motiu de la separació

La mare de Rocío Flores ja ha enregistrat el seu segon documental, i Telecinco emet cada setmana un nou capítol. Tot i que ho fa per a exclusivament els subscriptors de la cadena, les seves declaracions corren com la pólvora. Per això, Rocío Flores ha descobert el motiu real pel qual la seva àvia es va haver de separar d'Ortega Cano i no ho va fer mai.

Rocío Flores, en xoc

Tot i que Rocío Flores va prometre no veure el documental, és inevitable que s'assabenti de tot. Per aquest motiu, la jove s'ha quedat de pedra en descobrir per què la seva àvia no es va separar mai d'Ortega Cano.

Segons Carrasco , 'La més gran' no era feliç amb el torero, «ella s'hauria separat fa molt de temps». «No entraré a dir per què es barallaven o no, es donaven situacions imperdonables i Ortega Cano no va actuar bé amb Rocío Jurado, que era la meva mare. He viscut moltes situacions que no s'haurien d'haver produït mai», explicava.

Sens dubte, aquestes declaracions han donat peu a molts rumors i, entre ells, els d'infidelitat per part del torero. Tot i això, Ortega Cano no ha estat el pitjor parat de tot això.

El pitjor va venir després, quan la mare de Rocío Flores arremetia contra Gloria Camila i José Fernando. «Si la meva mare no hagués adoptat Gloria Camila i José Fernando, s'hauria separat fa molt de temps. Després va arribar la malaltia i tots anàvem com pollastres sense cap», explicava Rocío.

Muntatge Rocío Jurado i Rocío Carrasco
Rociíto ho va explicar tot sobre la seva mare, Rocío Jurado | GTRES - Telecinco

«La meva mare era una dona que ho havia donat tot en aquesta relació i no es mereixia les situacions que es generaven i que es donaven. La meva mare hauria d'haver viscut d'una altra manera. Es mereixia haver estat feliç i haver viscut els últims anys feliços», concloïa.

Aquestes declaracions, com les abocades als episodis anteriors, van deixar amb la boca oberta la majoria de l'opinió pública. Encara que el que crida l'atenció és que Rocío Flores tampoc era coneixedora de res. Així que, el que passi els propers dies només és qüestió de temps.