Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Anabel Pantoja.

Anabel Pantoja assumeix que la relació estava trencada des de feia temps

La 'influencer' sap que no estaven units

El pare d'Anabel Pantoja, Bernardo, ha mort aquest divendres 25 de novembre als 69 anys a l'hospital Vírgen del Rocío de Sevilla. La seva salut va anar empitjorant aquest darrer any fins que ha succeït aquest tràgic moment.

La família Pantoja està sent constantment copejada per les últimes tragèdies que comporten la família i, quan per fi poden superar un xoc, els arriba un altre.

A més, se sap que la unió i la relació que manté la família no és gaire estreta, ja que viuen envoltats de baralles de les quals sentim parlar cada setmana a la premsa rosa.

El pare d'Anabel Pantoja no estava unit als germans

Tornant a esmentar això, la relació de la família Pantoja és una mica complicada. Sempre els veiem discutint per alguna cosa diferent, i el pare d'Anabel Pantoja, també ha estat implicat en aquestes disputes. I és que, les darreres baralles que ha tingut amb els seus germans són les que més l'han afectat.

Una va ser quan Ana, la mare dels germans, estava molt malalta. L'àvia d'Anabel Pantoja vivia a Cantora, en una d'aquelles visites per part de Bernardo Pantoja, el seu germà Agustín li va prohibir l'entrada a la casa.

Primer pla lateral de Bernardo Pantoja
Els oncles d'Anabel Pantoja, Isabel i Agustín, havien prohibit a Bernardo visitar la seva mare | GTRES

Era un dels desitjos d'Agustín que marxés i en el desig de Bernardo de visitar la seva mare, però finalment va haver de marxar sense poder veure una vegada més la seva mare, ja que alhora va morir.

El fet que els oncles d'Anabel impedissin a Bernardo veure la seva mare li va causar un allunyament més gran entre ells. És més, es va fer més gran el distanciament quan a la vetlla d'Ana també se li va prohibir entrar, perquè anava acompanyat de la tia d'Isabel Pantoja, Magdalena. Sent molt dur per a Bernardo no acomiadar-se de la seva mare ni en vida ni en vetlla.

Un altre de les disputes que va tenir Bernardo Pantoja amb els seus germans va ser quan va voler manllevar diners a causa dels seus problemes de salut.

Ell vivia amb la seva dona Junco en una propietat que pertany a la cantant a Sevilla. Aquest edifici no tenia ascensor i l'apartament era en un segon pis. Ell es va negar a pagar les obres per posar l'ascensor perquè no ho necessitava, fins que se li va amputar la cama pels problemes amb la diabetis.

Per poder utilitzar l'ascensor havia de pagar la part que li tocava al principi de la despesa, i aquesta falta de diners el va portar a demanar a la seva germana Isabel que l'ajudés a pagar-ho.

Davant la negativa de la cantant, Bernardo va decidir anar a Sálvame per parlar de la seva família, per poc que li agradés per les picabaralles familiars. Una mica abans, però, que el pare d'Anabel Pantoja anés al programa, Isabel va decidir prestar-li els diners a canvi que no anés a explicar res sobre els Pantoja.

Junco, la dona del pare d'Anabel

Bernardo Pantoja es va enamorar de la 'bailaora' japonesa Junco, amb qui es va casar el 2018. Aquesta dona sempre va estar cuidant i acompanyant de la mà al pare d'Anabel Pantoja.

Foto de Bernardo Pantoja i Junco.
Els germans de Bernardo Pantoja mai van acceptar Junco | GTRES

Els germans de Bernardo mai van aprovar la seva dona i la raó és una cosa de la qual encara no estem assabentats. La relació d'Agustín i Isabel amb Junco és tan inexistent que no van assistir al casament. Tampoc li volien permetre dijous entrar a l'habitació de l'hospital per acomiadar-se del marit.

És clar que a la família Pantoja, encara que succeeixin moments tràgics com la mort d'un membre, sempre tenen la necessitat de regirar el passat o les maneres. I això, sense apartar les diferències i fent més incòmodes els moments difícils.

Per exemple, com el fet de no haver trucat al cosí d'Anabel Pantoja, Kiko Rivera, sobre l'estat del seu oncle. També que Isabel Pantoja no volgués permetre que la seva cunyada entrés a veure el seu marit o quan no es va permetre a Bernardo Pantoja acomiadar-se de la seva mare.