Shakira

Bomba: Shakira s'afarta i marxa de Catalunya amb Milan i Sasha (Gerard Piqué en xoc)

La cantant ha estat vista fa unes hores a l'aeroport de Barcelona amb els seus dos fills i diverses maletes

Shakira farta, decideix marxar de Catalunya. Després d'enviar un comunicat contra Hisenda, la colombiana ha estat vista a l'aeroport de Barcelona juntament amb el seu germà Tonino i els seus dos fills Milan i Sasha de 9 i 7 anys respectivament. A més, la cantant duia diverses maletes. Cap a on es dirigirà?

Tot a punta que l'exparella de Gerard Piqué estaria posant rumb cap a Miami, Florida, encara que fins al moment ningú s'ha pronunciat al respecte. El que tampoc se sap és si aquest adeu serà definitiu o tornarà cap a Barcelona en pocs dies.

Val a dir que la salut del seu pare, William Mebarak Chadid, continua sent molt delicada. Tal com va publicar en exclusiva Europa Press, l'home de 91 anys, es dirigia a primera hora del matí d'aquest dijous al centre hospitalari Quirón-Teknon de Barcelona. Per aquest motiu és molt probable que la cantant torni aviat cap a la ciutat comtal. 

Podria començar la mudança cap a Miami

Shakira ha estat vista fa unes hores a l'aeroport Josep Tarradellas de Barcelona amb els seus dos fills i diverses maletes. Alguns periodistes sabien que aquesta marxa es podria produir, és per aquest motiu que l'estaven esperant per la zona. En veure a l'artista s'han acostat per fer-li alguna pregunta, però Shakira no ha fet cap declaració.

Shakira vestida de color morat i ulleres de sol a l'aeroport de Barcelona
Imatge de Shakira a l'aeroport de Barcelona. | Twitter

El mitjà En Blau ha pogut parlar amb el reporter Marc Leirado, el qual es trobava al lloc dels fets. Aquestes han estat les seves declaracions en exclusiva pel mitjà:

«Aquesta vegada ha estat molt estrany. Ho han muntat perquè la premsa no tingui la foto de la família amb totes les maletes a l'aeroport. He seguit una furgoneta des de la casa de Shakira on anaven Tonino, germà de Shakira, dues empleades de la llar i el fill petit, Sasha. Anaven amb nou maletes i una motxilla».

«Si marxes un cap de setmana no t'emportes tot això. Han descarregat a la terminal privada i ha arribat el cotxe de Shakira conduït per la seva secretària. Ha parat a la porta de servei i ha sortit Shakira que ha entrat ràpidament. Després la secretària ha deixat el fill gran, Milan», ha conclòs el periodista.

A més, el mitjà Chance el qual pertany al grup de Europa Press, ha penjat al seu compte de Twitter les imatges en exclusiva.