Anabel Pantoja tindria un germà secret

Anabel Pantoja reapareix sense roba per iniciar el 2022: «Millor tapa't»

Anabel Pantoja, com altres vegades, no ha dubtat a mostrar el seu cos nu en xarxes

Anabel Pantoja s'ha convertit en una de les 'influencers' de més rellevància al nostre país. Així és, i bona mostra d'això és que compta amb més d'1,6 milions de seguidors a Instagram. Per aquest motiu, tot el que fa o diu genera una gran repercussió.

Precisament ara, allunyada de la televisió, ha suscitat molt d'interès la darrera publicació que ha dut a terme en aquesta xarxa social. I és que la neboda de la 'tonadillera' ha optat per mostrar-se nua i així donar-li la benvinguda al nou any.

Anabel Pantoja es mostra sense roba davant del 2022

El 2021 ha estat un any d'alts i baixos per a la cosina de Kiko Rivera. Al costat més trist ha estat el seu distanciament amb Isabel Pantoja i amb el DJ així com la mort de la seva àvia paterna. Però, d'altra banda, entre les coses més positives hem de destacar les seves noces amb Omar Sánchez i l'auge del seu paper com a 'influencer'.

Tot això farà que la jove no s'oblidi de l'any que ja ha passat, però pensa que cal afrontar el nou amb la màxima energia possible. I per això la forma que ha trobat de fer-ho ha sigut posant-se nua davant del sol.

La imatge d'aquest moment és la que ha compartit a Instagram, en la qual, concretament, hi apareix amb ulleres de sol i amb la part inferior del biquini. El seu tors el té al descobert, encara que els pits els tapa amb els braços i les mans.

D'aquesta manera és com li ha donat la benvinguda al 2022. Un any al qual li demana salut, felicitat i també tranquil·litat al terreny emocional. No obstant això, aquest darrer desig no el tindrà gens fàcil si tenim en compte que segueix distant de la seva tia, amb la qual, per primera vegada, no ha passat el Nadal.

Els seguidors d'Anabel Pantoja reaccionen al seu posat

No és la primera vegada que la jove posa sense roba a les seves xarxes, perquè està contenta amb el cos que posseeix i no té prejudicis sobre això. I és que li agrada mostrar-se natural, però també és el que ara l'ha portat a compartir una imatge mostrant la seva silueta.

Com podia imaginar-se, ràpidament els que la segueixen a Instagram han reaccionat a la seva darrera publicació i, la veritat, hi ha opinions de tota mena.

Imatge d'Anabel Pantoja posant amb un biquini blanc, una gorra i ulleres negres amb el fons d'una muntanya
Anabel Pantoja se sent molt còmoda mostrant el seu cos | Instagram

D'una banda, hi ha els que han carregat contra ella per aquesta foto deixant-li missatges com: «Millor tapa't» o «Ridícula, però bé, et paguen».

En aquesta mateixa línia es poden llegir altres comentaris com a: «Dins de res ens les ensenyes del tot, encara que crec que ja te les hem vist». I s'hi uneix: «Cadascú és feliç d'una forma. I ella ho és ensenyant el 'c***'».

Primer pla d'Anabel Pantoja somrient mirant a càmera
Moltes persones han aprofitat la foto d'Anabel per criticar el seu comportament o cos | GTRES

De la mateixa manera, n'hi ha que han optat per carregar contra ella per la seva manera de comportar-se i per la imatge que dena a les xarxes. Així, li han dit: «Què t'agrada ensenyar! Cal ser més elegant».

És més, n'hi ha que s'han burlat directament del seu físic amb paraules com les següents: «Segueixes amb cos difícil» o «Filla meva, tapa't. Ja sé que et sents bé, però no ho ets precisament».

D'altra banda, hi ha fans incondicionals d'Anabel que han optat per donar-li l'enhorabona per la seva imatge i el seu atreviment. Així, li han dirigit missatges com: «'Ole', la meva sirena bonica» o «Volem noies amb corbes. Estàs preciosa».

Anabel Pantoja, amb arracades daurades, mira a càmera
Altres seguidors d'Anabel Pantoja han lloat la bellesa natural | GTRES

Altres exemples són també aquests: «Estàs preciosa Anabel. Ensenya el que et doni la gana. No sé per què han de criticar tot el que facis» o «Quina preciositat».