Primer pla d'Ana Rosa Quintana mirant cap amunt

L'estrany missatge que Ana Rosa Quintana ha enviat des de les xarxes socials

Ana Rosa Quintana ha desaparegut i Telecinco n'està notant les conseqüències

Ana Rosa Quintana, periodista i presentadora, s'ha vist obligada a prendre una de les decisions més complicades de la seva trajectòria professional. Fa uns mesos va anunciar que s'havia de retirar dels mitjans de comunicació per a lluitar contra un càncer de pit que li acabaven de diagnosticar. Ha estat sincera en tot moment i, sempre que pot, informa sobre com està de salut.

La comunicadora fa més de dues dècades que regna els matins de Telecinco, així que la seva vida privada està força exposada. No obstant això, la premsa del cor la respecta bastant i totes les notícies seves que surten a la llum es tracten amb molta prudència. S'ha guanyat l'afecte dels seus companys, i el públic té molt bon concepte d'ella.

Ana Rosa utilitza les xarxes socials per a comunicar-se amb els seus seguidors, cosa que ha cridat l'atenció d'alguns experts. Hi ha qui no entén per què l'entorn de Quintana és tan hermètic, ja que ella sempre ha sigut molt transparent. Els seus companys de programa es neguen a donar informació, i aquest secretisme ha fet saltar totes les alarmes.

Així doncs, la presentadora no ha tingut més remei que trencar el silenci per a aclarir que es troba perfectament i que té molta força. Ha compartit una fotografia al seu compte d'Instagram per a desitjar un feliç 2022 a tota la gent que li fa costat. Aquesta publicació s'ha omplert de comentaris, tant de persones anònimes com de famosos importants, com per exemple Ainhoa Arteta.

La catalana continua treballant fora de càmeres. De fet, està al capdavant de projectes força rellevants. El problema és que no pot estar tan exposada, ja que necessita tranquil·litat perquè el tractament funcioni, per això no surti a la televisió. Tot i així, vol deixar clar que el càncer és una malaltia que es pot superar i que així ho farà ella.

El missatge polèmic d'Ana Rosa Quintana: «Força i salut”

Ana Rosa té molta experiència als mitjans de comunicació i sap quina és la millor manera de passar desapercebuda. Creu que el més encertat és compartir els seus secrets amb el gran públic, ja que altrament la gent especula i s'equivoca. No vol que mentre està absent a la televisió circulin rumors falsos, per això de tant en tant trenca el silenci.

El comportament de la periodista ha estat aplaudit per tots els experts en crònica social. Alguns han condemnat que els amics de Quintana siguin tan reticents a parlar d'ella, ja que és la primera que vol transparència. Recentment, ha publicat un missatge a les xarxes socials del qual s'està parlant força.

Ana Rosa Quintana passejant amb tres companyes de feina
Ana Rosa Quintana té molt de suport, dins i fora de Telecinco | Europa Press

La presentadora desitja tres coses per al 2022. «Força, salut i harmonia per a tothom”, diu a la publicació. És conscient que els seus seguidors estan preocupats per ella, cosa que l'emociona i li dona energia per a continuar lluitant contra el càncer. És una dona valenta, i el seu entorn proper està convençut que molt aviat anunciarà que ha superat el problema.

Ana Rosa Quintana preocupa Telecinco

Ana Rosa fa molt de temps que treballa a Telecinco i lluita contra Antena 3, batalla que té una clara guanyadora. Els espectadors han apostat per Quintana i segueixen dia a dia l'espai que presenta, 'El programa de Ana Rosa'. No obstant això, des que ha desaparegut de la petita pantalla, el públic ha fugit a la competència: 'Espejo Público'.

Susanna Griso condueix el programa esmentat amb gran mestratge, i des que la presentadora de Telecinco s'ha retirat, registra millors dades d'audiència. Tothom sap que això serà temporal, però els responsables de l'espai d'Ana Rosa ja han començat a tremolar.