Pla general del plató de Sábado Deluxe amb alguns dels col·laboradors

'Sálvame' inicia el 2022 amb un acomiadament esperat

Sálvame posa punt final a l'etapa d'una de les seves presentadores més polèmiques

'Sálvame' ha començat el nou any prenent una decisió que feia temps que estava sobre la taula. Fa mesos que els usuaris de les xarxes socials clamaven un acomiadament a crits que s'ha intensificat fa uns dies.

Primer pla de Paz Padilla somrient
Paz Padilla ha estat protagonistes de nombroses polèmiques. | GTRES

Paz Padilla ha estat una de les presentadores més problemàtiques de 'Sálvame' a causa dels seus polèmics posicionaments sobre la mort. Una opinió que li ha costat les crítiques dels seus companys i algun enfrontament amb convidats, com per exemple amb Mayra Gómez-Kemp.

Ara, les seves declaracions sobre la nova variant del coronavirus i les vacunes han sentenciat la humorista. Tant, que podria haver estat acomiadada de manera fulminant de 'Sálvame'.

Paz Padilla humiliada pels seus companys de 'Sálvame'

D'un temps ençà, sembla que Paz Padilla ha perdut el nord. Des que el seu marit va morir fa poc més d'un any, la presentadora de 'Sálvame' ha experimentat un canvi que no ha passat desapercebut.

La seva manera d'afrontar aquesta pèrdua ha esdevingut objecte de polèmica més d'una vegada. I és que Paz s'entesta a fer veure la gent quina és la manera, segons ella, més correcta d'afrontar el dol. Una insistència que ha portat al límit els seus companys i algun convidat.

Ara, han estat les seves polèmiques declaracions sobre la variant òmicron i les vacunes les que han revolucionat les xarxes socials. Un dia abans de les Campanades, Paz Padilla va parlar durant un directe a Instagram amb María del Monte i Anne Igartiburu sobre la malaltia.

La gaditana no es va tallar en assegurar que «les vacunes no serveixen de res», a més de cometre errors descomunals en el seu discurs. Aquesta intervenció li ha costat ferotges crítiques tant dels usuaris de les xarxes com d'experts viròlegs i epidemiòlegs.

En aquest sentit han assenyalat el perill i la irresponsabilitat de les seves paraules per tractar-se d'un personatge públic. Així mateix, Paz Padilla s'ha convertit en mofa i burla fins i tot dels seus companys de 'Sálvame'.

Prova d'això és la imitació que Josep Ferré en va fer dissabte passat al 'Deluxe'. Els seguidors de 'Sálvame' van ser testimonis de com l'alter ego de la presentadora es presentava com a 'Paz Pardilla'. Sens dubte, un atac directe des del programa que posa en perill la continuïtat de l'humorista.

Paz Padilla acomiadada de 'Sálvame'

El que va passar al 'Deluxe' dissabte 1 de gener va ser la crònica d'un acomiadament anunciat. Hores abans que Paz Padilla es convertís en mofa del programa, Manuel Zamorano, estilista de 'Sálvame', publicava un missatge que feia saltar les alarmes.

«Òmicron ha mutat. Vas entrar per una porta i vas sortir per una finestra, i no m'estranya, et superes cada any», escrivia el perruquer. Unes paraules que fan pensar en l'imminent acomiadament de Paz Padilla de 'Sálvame'.

Sembla que els directors del programa estan farts de les polèmiques que genera la humorista i de la influència d'aquestes en el contingut. El seu discurs repetitiu sobre la mort i les pseudociències segueixen sent objecte de burla tant a les xarxes com a Mediaset.

De fet, fins i tot Jorge Javier li va llançar un dard inesperat a Paz Padilla quan, amb sorna, va fer referència a la postura de la gaditana. «Però tu no tens ganes de morir-te, oi?», li va preguntar a Belén Esteban, provocant el riure entre la resta de col·laboradors.

Ara, amb les seves últimes declaracions sobre el coronavirus i el seu estrepitós fracàs a les Campanades, Paz ha sentenciat la seva carrera professional a Telecinco.