Primer pla princesa Elionor.

La princesa Elionor, enamorada per primera vegada: un noi «alt i guapo»

Pel que es veu, Elionor té molt bona relació amb un noi de l'internat on estudia

Elionor està traient molt de partit a l'estada a l'internat de Gal·les. A l'UWC Atlantic College s'ha pogut alliberar de l'etiqueta d'hereva. A més de formar-se i relacionar-se amb gent d'altres cultures, també ha trobat l'amor.

 

Pel que sembla, sent una cosa molt especial per un noi «alt, prim, molt agraciat i estranger». Així ho ha revelat una companya seva del centre. Es van conèixer a l'escola i des del primer moment «van congeniar» a la perfecció, segons 'Informalia'.

En qualsevol cas, no és el primer rumor que vincula la princesa amb algun jove. Fa uns mesos ja es va especular amb la possibilitat que tingués una persona especial a la seva vida, però en cap moment hi va haver proves. És pràcticament impossible immortalitzar-la amb els amics o companys.

 

La filla dels reis fa tot el possible per a passar desapercebuda. Al contrari que la majoria de les seves companyes, no sembla gaire disposada a implicar-se en les diferents activitats que organitza l'internat durant el curs.

No és gens estrany que comenci a notar papallones a l'estómac. Sobretot si tenim en compte que ja té setze anys. Aquests últims mesos, ha viscut un canvi important i ha conegut gent nova.

Està en una edat complicada, en què es comencen a tenir els primers amors. Algun mitjà fins i tot recorda que amb un any més, la seva mare ja perdia el nord per la persona amb qui es casaria temps després.

La princesa Elionor en la seva primera foto a Gal·les
Elionor té molt bona relació amb un noi de l'internat | GTRES

L'amor ja va trucar a la porta de la princesa fa un parell d'anys. Quan estudiava a l'exclusiu col·legi de Santa María de los Rosales, ja es va rumorejar amb aquesta possibilitat. Pel que es veu, estava enamorada d'un jove que pertany a una família adinerada de Madrid.

En aquell moment es va dir que la seva germana, Sofia, se n'havia anat de la llengua. Suposadament va fer un comentari amb les seves amigues que va acabar revelant el possible enamorament d'Elionor. Però són simples especulacions.

La família reial intenta vigilar al màxim amb qui es relaciona la princesa. No volen que ningú s'acosti a ella per l'interès. I així ho transmeten a l'hereva perquè posi atenció al que fa.

El rumor sobre el fet que estigués enamorada amb només catorze anys va sonar amb molta força al seu moment. En qualsevol cas, alguns mitjans es van fer ressò que la reina es va encarregar de treure-li la il·lusió. Considerava que la seva filla era massa jove per a sortir amb nois.

La infanta Sofia i la princesa Elionor amb mascareta en un acte públic
Sofia i Elionor es tenen molta confiança | GTRES

Letícia volia que se centrés en els estudis. No era el moment de conèixer nois. Ja se sap com n'és, d'estricta, la reina amb les seves filles, i que prioritza la formació per sobre de tot.

El que és evident és que tots els pares s'han d'enfrontar a aquesta evolució dels fills. Són canvis propis de l'edat.

Elionor és una alumna més a Gal·les

La princesa se sent molt còmoda a l'internat UWC Atlantic College de Gal·les. A milers de quilòmetres de la família, ha trobat un ambient adequat per a madurar. Allà és una més i es barreja amb gent d'altres cultures.

Això sí, a Gal·les troba a faltar la seva germana, Sofia, que és la seva gran confident. Entre elles no hi ha secrets i s'ho expliquen tot. La distància geogràfica no ha pogut trencar la bona relació que tenen.

La princesa Elionor i la reina Letícia parlant
Letícia vol que Elionor se centri en els estudis | GTRES

Ara, totes dues estan de vacances, així que es deuen estar posant al dia sobre els seus assumptes. Saben que d'aquí a poc s'hauran de separar de nou.

A la casa reial, com és habitual, opten per guardar silenci sobre la vida privada d'Elionor. Intenten que passi desapercebuda i que es parli el mínim possible d'ella.