Primer pla de David Flores

David Flores Carrasco té la clau del matrimoni del seu pare i Olga Moreno

El jove confia en les bones intencions d'Antonio David

David Flores Carrasco, fill d'Antonio David Flores i de Rocío Carrasco, s'ha convertit en un dels grans protagonistes de la premsa rosa. Fa uns anys, ningú s'atrevia a parlar d'ell, però els seus pares l'han situat a primera línia i actualment és impossible no fer-ho. De fet, té un paper tan important que d'ell depèn una de les grans notícies del món de l'espectacle.

El noi viu allunyat de la seva mare, Rociíto, de qui fa anys que no en sap res. Durant tot aquest temps s'ha refugiat en Olga Moreno, l'exdona del seu pare. I és que la parella va haver de fer front a una sèrie de problemes que van acabar destrossant el matrimoni fa uns mesos.

Antonio David Flores i Olga Moreno al cotxe
Antonio David Flores es podria reconciliar amb Olga Moreno | GTRES

David confia que el seu pare, Antonio David, i Olga tornin a ser un equip indestructible. La periodista Ángela Portero, experta en crònica social, assegura que la clau de tot la té ell mateix que sempre ha sigut qui ha fet que la família es mantingui unida. És possible que l'exmatrimoni acosti posicions pel bé del jove, ja que aquests últims mesos ha patit molt.

L'extertuilà, segons expliquen a Telecinco, ha estat infidel a Olga en moltíssimes ocasions, i l'últim engany ha sigut definitiu. Tot i això, cap mitjà ha aportat proves que demostrin aquesta presumpta traïció, així que el dubte segueix en l'aire. L'entorn proper a Antonio David i Olga no ha perdut l'esperança i pensa que sabran solucionar les diferències abans que sigui massa tard.

Ángela Portero té una opinió clara sobre la possible reconciliació: «Crec que poden tornar. Són un matrimoni desgastat per les crisis i per les presumptes infidelitats, però també una parella que dona molta importància a l'estabilitat familiar que els seus fills necessiten».

David Flores descobreix la veritat: «Sempre que sigui rendible»

David Flores Carrasco adora el seu pare, així que es nega a donar crèdit als rumors que han difós certs periodistes. Paloma Barrientos, experta en el món del cor, creu que és possible que l'antic col·laborador de Telecinco no s'hagi arribat a divorciar d'Olga. «Mai han confirmat que s'hagin separat», declara al diari 'La Razón'.

Antonio David Flores té fama de moure's únicament i exclusivament per diners, teoria a la qual Paloma Barrientos dona suport totalment. La periodista pensa que l'exmatrimoni es mantindrà «sempre que sigui rendible» per a Flores. També és important que Moreno té un gran concepte de família, per això suposadament està oberta a la reconciliació.

David Flores i Olga Moreno parlant
David i Rocío Flores s'estima molt Olga Moreno | GTRES

Paloma creu que Olga, empresària de professió, «és una dona que sempre s'ha encarregat de mantenir la unitat familiar». Aquest detall ha tornat a situar el discret David al punt de mira, ja que, seguint la teoria anterior, ell té la clau de tot. És possible que l'exparella construeixi ponts pel bé del jove, que es troba en una situació vulnerable.

David Flores Carrasco perd la paciència amb Rociíto

El noi no té rancúnia cap a la seva mare, Rocío Carrasco. De fet, té moltes ganes de tornar-la a veure. Ángela Portero creu que aquesta reunió no es produirà mai, perquè la mateixa Rociíto ha assegurat que no està preparada. És possible que David hagi perdut la paciència, tot i que sempre estarà disposat a solucionar els problemes amb la seva progenitora.

Paloma Barrientos, per la seva banda, creu que la reunió entre Carrasco i els seus fills, David i Rocío, «no és factible ni el 2022 ni el 2023. Hi ha molt de dolor i poca gent al voltant que faci que aquesta trobada sigui possible». Caldrà esperar un temps per a veure si l'experta en cor té raó o s'equivoca.