Primer pla de Rocío Flores molt maquillada

El 'zasca' inesperat de Rocío Flores a Olga Moreno: «No hi ha sortida»

Rocío Flores ha enviat un missatge a Olga Moreno que ha generat moltes crítiques

Rocío Flores, neta de Rocío Jurado, ha deixat enrere un dels anys més complicats de la seva vida per rebre el 2022 amb optimisme. La jove ha enviat un missatge a Olga Moreno, la seva antiga madrastra, que està fent parlar molt. Tothom pensava que tenien una relació indestructible, però sembla que no és ben bé així.

Rocío Flores està cansada de seguir suportant certs rumors perquè treballa a la televisió i no té més remei que fer-hi front. El seu pare Antonio David i Olga Moreno es neguen a donar explicacions. La neta de Rocío Jurado és qui ha agafat les regnes de la situació i està començant a cansar-se.

Olga Moreno ha felicitat a Rocío Flores
Olga Moreno i Rocío Flores formaven un equip indestructible. | GTRES

Olga, segons fonts fiables, no té gens d'interès a cridar l'atenció de la premsa perquè no ha volgut mai ser una persona popular. Es va veure obligada a participar a 'Supervivientes 2021' perquè havia de fer front a una sèrie de presumptes dificultats econòmiques. Tot i això, va guanyar el concurs i ja no necessita continuar participant en el món de l'espectacle.

Rocío, per contra, treballa de col·laboradora a Telecinco, concretament 'Al programa d'Ana Rosa', així que ha de fer front a molts enrenous. Seguint les informacions publicades, vol alliberar-se d'alguns problemes aquest 2022 perquè no se sent preparada per lluitar contra tants enemics. Aquesta és una de les raons per les quals ha enviat un missatge tan enigmàtic a les seves xarxes socials.

La tertuliana ha escrit unes paraules a Instagram que molta gent pensa que van dirigides directament a Moreno. «Que maco és que t'agafin de la mà i et tornin la calma quan creus que ja no hi ha sortida. Que bonic són els detalls que no es compren amb diners», explica la influencer als seus seguidors.

Rocío Flores i Olga Moreno podrien estar en crisi

Rocío ha deixat clar que Olga ha estat la dona que ha tirat endavant la família i assegura que li estarà eternament agraïda. Ja no forma part del nucli íntim perquè l'empresària andalusa ha trencat el seu matrimoni amb Antonio David Flores, pare de la jove. Aquesta és una de les raons per les quals aquest Nadal han estat una mica distanciats.

Rocío Flores
Rocío Flores no està passant un bon moment televisiu. | Mediaset

La néta de Rocío Jurado va confessar a 'El programa de Ana Rosa' que havia hagut de passar les festes lluny d'Antonio David i del seu germà. No va donar gaires detalls, però tothom sap que tampoc va estar amb Moreno i això ha generat rumors. És possible que aquest sigui el motiu del missatge que ha escrit al seu compte d'Instagram, encara que tot són teories.

Antonio David ha desaparegut dels mitjans de comunicació, encara que té molta presència a Youtube, plataforma on està triomfant. L'antic col·laborador de Telecinco dona resposta a tots els seus detractors des d'aquesta xarxa social, encara que no n'hi ha prou. Tots els periodistes volen saber més i el més fàcil és preguntar a la seva filla Rocío, ja que ella és la que està més exposada.

Olga Moreno ha rebut ofertes importants

Olga ha passat part de Nadal amb la seva família i la resta amb les seves amigues de Màlaga, ciutat on resideix. Segons ha sortit publicat, ha rebut ofertes de molts periodistes per trencar el silenci, però les ha rebutjat totes. No vol donar explicacions que impliquin a tercers, per això està sent tan discreta.

Rocío Flores sempre ha gaudit d'una relació fantàstica amb Moreno, encara que alguns experts asseguren que aquest vincle podria desaparèixer. Quan l'empresària formalitzi el seu divorci d'Antonio David la jove col·laboradora prendrà partit pel seu pare. Aquest posicionament serà definitiu i marcarà un abans i un després a la premsa del cor.