Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Bertín Osborne

Bertín Osborne, desesperat en descobrir el nou problema del seu fill Kike: «Sol»

Bertín Osborne està preocupat per la seva exdona Fabiola Martínez

Bertín Osborne, presentador i cantant, ha començat el 2022 amb una notícia punyent: la seva exdona Fabiola Martínez té un problema de salut.

En concret, ha donat positiu en coronavirus i ha d'estar aïllada fins que els metges li donin l'alta. Però, el pitjor de tot és que els seus dos fills que va tenir amb Bertín, Carlos i Kike, no podran coincidir-hi fins llavors.

Bertín Osborne està en boca de tots perquè Claudia Osborne, una de les seves filles, ha posat en dubte la seva eficiència com a pare. Sí, perquè la jove va desvelar que quan era petita amb prou feines tenia relació amb el comunicador, ja que sempre estava treballant. Tot i això, l'artista ha après dels seus errors i actualment és un pare de primera categoria.

Fabiola Martínez
Fabiola Martínez ha donat positiu en Covid-19 | GTRES

Bertín gaudeix d'una relació estupenda amb el seu fill Kike, que lamentablement pateix una malaltia força seriosa, encara que el cantant assegura que el seu fill és una persona especial i sempre que poden passen temps junts.

Fa un any, Osborne es va separar de Fabiola Martínez i la veneçolana es va quedar amb la custòdia de Kike, així que ara el noi té un problema greu. I és que, com Fabiola ha donat positiu en coronavirus i ha d'estar aïllada, Kike Osborne haurà de separar-se durant un temps d'ella.

Però, el problema és que Bertín, el seu pare, també es va encomanar fa uns dies i el seu estat de salut no és bo. De fet, recentment va concedir unes declaracions al programa 'Sálvame' assegurant que havia passat la Nit de Nadal «sol i aïllat».

Fabiola ha anunciat a les seves xarxes socials que haurà de lluitar contra la Covid-19 i assegura que estarà dues setmanes absent. I malgrat que van agafar camins separats fa un any, la model gaudeix d'una estupenda relació amb el cantant. Així que, tot fa pensar que Osborne seguirà de prop aquesta notícia i que li donarà tot el seu suport sempre que calgui.

Bertín Osborne va estar preocupat per Kike

Bertín va donar positiu en coronavirus abans de començar el Nadal, així que ha passat sol gran part de les festes. A més a més, el presentador sempre s'ha caracteritzat per la seva fermesa, així que ha superat aquest sotrac amb un gran mestratge. Tanmateix, ara haurà de fer front a un cop que no només l'afecta a ell, per això han saltat totes les alarmes.

Fabiola Martínez està patint les conseqüències de la pandèmia i el més preocupant és que el virus podria tornar a arribar a Kike Osborne. Segons la revista 'Semana', el fill del presentador es va contagiar el setembre del 2020 i afortunadament no li ha quedat cap seqüela. Recordem que pateix una malaltia que l'ha convertit en algú vulnerable i per això cal anar amb compte amb ell.

Aleshores, el comunicador ha agafat les regnes de la situació per protegir la seva família i intentar que Fabiola estigui tan bé com sigui possible. Cap dels protagonistes de la història ha confirmat res, però el més probable és que Kike i Carlos s'hagin mudat amb Bertín, qui farà tot el necessari per aconseguir que Martínez derroti la Covid-19.

Bertín Osborne i la seva fantàstica relació amb Fabiola

Bertín i Fabiola Martínez han estat junts més de dues dècades i tothom pensava que la seva història d'amor seria eterna. Tot i això, el programa 'Viva la Vida' va anunciar que havien decidit separar-se i el cantant va explicar el que havia succeït. «Ens hem separat fa poc temps i no hi ha un motiu concret, sinó problemes de convivència», va comentar respecte al tema.

La model veneçolana va revelar fa uns dies que va ser ella qui va prendre la decisió perquè volia volar sola i experimentar noves sensacions. Així mateix, en cap moment ha parlat malament d'Osborne i garanteix que té un record fantàstic del seu matrimoni. A més que continuen formant un equip excel·lent, i es tenen l'un a l'altre sempre que calen.