Primer pla de Ramón García

El missatge de Ramón García a la seva ex durant les Campanades que trenca el cor

Ramón García va llançar un emotiu missatge a Patricia Cerezo després de separar-se el passat mes de juliol

Ramón García va tornar a la Porta del Sol per donar les Campanades de Cap d'Any, però d'una manera diferent d'altres ocasions. Encara que va aparèixer amb la seva habitual capa negra de cada final d'any, en aquesta ocasió, Ramon no va acomiadar el 2021 a l'ens públic.

I és que aquesta vegada va fer-ho acompanyat del 'streamer' Ibai Llanos, amb qui va acordar donar les Campanades des del canal de Twitch del jove. Així, Ramón volia deixar enrere un any que ha sigut molt difícil personalment.

Imatge de Ramón García i Ibai Llanos presentant les Campanades 2022 a Twitch
Ibai Llanos va comptar amb Ramón García per presentar 'Las Campanadas de Ibai' a Twitch | TWITCH: /IBAI

El presentador va perdre la seva mare fa tot just dos mesos, dos anys després de perdre el seu pare. A més a més, García es va separar de la seva dona, Patricia Cerezo, el mes de juliol passat, després de 25 anys de matrimoni.

Per tant, és evident que Ramón no ha passat gens bé l'any que hem deixat enrere fa uns dies. Això sí, pel bé de les seves dues filles, Natalia de 18 anys, i Verónica de 14 anys, segueix mantenint una bona relació amb Cerezo.

El missatge de Ramón García a la seva exdona en plenes Campanades

El cas és que Ramón no va voler desaprofitar l'ocasió per recordar a la seva exdona, una persona que ha estat importantíssima a la vida del presentador basc. Tot i que el seu amor per Patricia Cerezo ja no és igual que fa dues dècades, encara segueix calant profund al cor de l'expresentador del 'Grand Prix'.

Per això, el presentador va decidir enviar un missatge molt emotiu a la mare de les seves dues filles. Així doncs, García va demanar permís al seu company, Ibai Llanos, per llançar un missatge que va acabar trencant al mateix Ramón.

Patricia Cerezo i Ramón García en un photocall
Patricia Cerezo i Ramón García, en una imatge d'arxiu | GTRES

«Per mi, aquest any ha estat molt dolent personalment. Per això, ara me'n recordo de les meves filles i de la seva mare, de la qual m'he divorciat aquest any. Però a qui estimo molt», va expressar molt emocionat.

Així, el comunicador va posar de manifest l'afecte que té cap a la mare de les seves filles encara que ja no siguin un matrimoni. Una notícia que va deixar a tothom en xoc, ja que eren una de les parelles més sòlides del panorama nacional. No obstant això, aquesta va ser una bona manera d'expressar que mai oblidarà tots els bons moments que van viure ambdós al llarg dels anys.

Ramón García i el seu error garrafal durant les Campanades amb Ibai Llanos

D'altra banda, encara que Ramón García és un veterà en això de les Campanades, sembla que l'emoció del missatge a la seva dona li va fer efecte. I és que en el moment de prendre's el raïm, Ramón García va tenir un error que va provocar les rialles d'Ibai Llanos.

Ramón García somrient
Ramon Garcia va cometre un greu error en celebrar el nou any 2022 | Europa Press

El presentador va tenir un lapsus i va felicitar tots l'any 2020. Després de cridar als quatre vents aquesta frase errònia, el seu company de batalles no entenia res i, entre rialles, el va avisar de l'error en aquell mateix moment.

Mitjançant aquest moment, tots dos van deixar palès el 'bon rotllo' que van tenir durant tota la retransmissió, la qual va tenir més de dos milions d'usuaris únics.

A més, el pic d'audiència va arribar a les 800.000 persones, que van estar connectades seguint les evolucions de les campanades alternatives d'Ibai i Ramontxu. Alhora, en Ramon es va posar el llacet que va portar a les primeres Campanades de 1995, cosa que Llanos li va agrair durant la retransmissió.