Primer pla de María Patiño

María Patiño revela l'embaràs secret de la parella més famosa de Telecinco

La periodista ha anunciat a 'Socialité' que una dona molt coneguda està embarassada

María Patiño, periodista i presentadora de 'Socialité', ha donat una notícia inesperada que ha deixat tothom sense paraules.

 

Una parella molt coneguda estan esperant el seu primer fill i han amagat aquesta informació durant més de dos mesos. Segons una reportera de l'espai televisiu esmentat, han intentat ser prudents per a no deslligar el caos dins de la premsa rosa.

Patiño ha deixat clar que aquesta notícia l'ha aconseguit en exclusiva un dels seus col·laboradors. La presentadora és bastant generosa amb el seu equip i, sempre que té oportunitat, recorda que està envoltada de professionals de primera. La reportera de 'Socialité' ha anat donant pistes de mica en mica, i la primera ha sigut molt desconcertant.

María s'ha dirigit als espectadors mirant a càmera i ha declarat: «Una dona molt famosa ha amagat que està embarassada». Sembla que està «al primer trimestre», així que el més probable és que hagi intentat ser discreta per precaució. No obstant això, la gallega ha comentat que la protagonista de l'escàndol és «jove», i creu que no tindrà cap contratemps.

La comunicadora està encantada amb la notícia, perquè considera que el futur pare «és un dels homes més atractius de la televisió». També ha volgut recordar que cap mitjà va apostar per la parella i que ella va ser l'única que va confiar en l'amor que els uneix. Patiño ha celebrat l'embaràs, però hi ha una cosa que la preocupa: no sap quina repercussió tindrà l'exclusiva de 'Socialité'.

La presentadora ha donat permís a la reportera perquè donés totes les dades, i els espectadors de Telecinco s'han quedat atònits. La parella que espera un bebè és la que formen Violeta Mangriñán i Fabio Colloricchio. Tots dos formen part de Telecinco des de fa molt de temps, encara que fa uns mesos que estan allunyats de la petita pantalla.

Violeta Mangriñán té por dels seus detractors

María Patiño és una de les col·laboradores més controvertides de Telecinco, ja que mai ha tingut por de res i sempre dona la seva opinió. Per aquest motiu, és una de les poques periodistes que ha donat la cara per Violeta, que ha de lluitar contra un exèrcit de detractors. La gallega se sent identificada amb la influencer perquè totes dues han tingut problemes amb l'alimentació.

Violeta és una persona bastant criticada a les xarxes socials, tot i que, gràcies al seu compte d'Instagram, ha muntat un gran negoci. Hi ha molta gent que la critica perquè suposadament està obsessionada per cridar l'atenció. I aquesta seria una de les raons per les quals no s'ha atrevit a anunciar que està embarassada per primera vegada.

Fabio Colloricchio gaudeix es troba en una situació bastant més còmoda, ja que ell sí que té molts seguidors que li donen suport en tot el que fa. L'italià, model de professió, és parella de Mangriñán des que tots dos van concursar a 'Supervivientes'. Quan va entrar al programa, ella tenia parella, però es va enamorar de Fabio i no va tenir més remei que ser sincera.

Violeta Mangriñán i Fabio Colloricchio han guanyat molts diners

Fabio i Violeta formen part de la premsa del cor, i són molt famosos, per això han guanyat tants diners junts. Tot fa pensar que seran uns pares perfectes, ja que tots dos volien tenir un fill per a formalitzar la relació. Segons les especulacions de Telecinco, no ha sigut un embaràs buscat, però sí molt desitjat.

«Fa dos anys que viuen junts. A més, s'estan construint una casa més gran», comentava una col·laboradora de 'Socialité'. «Són una parella meravellosa. Jo vaig apostar per ells», deixava anar Maria Patiño visiblement orgullosa. Telecinco és el primer mitjà que ha donat una exclusiva des que ha començat el 2022.