Primer pla d'Antonio Resines i la seva dona Ana Pérez

La dona d'Antonio Resines trenca el silenci i aclareix els rumors

Ana Pérez-Lorente ha parlat amb la premsa després de la preocupació per l'estat d'Antonio Resines

L'estat de salut d'Antonio Resines continua preocupant. Des que el passat 23 de desembre coneixíem que l'actor es trobava ingressat a l'UCI després d'haver-se contagiat de Covid-19, molta és la informació que s'ha donat a conèixer sobre això. Tot i que, alhora, són nombrosos els rumors que han aparegut fent preocupar per la seva vida.

Ara, però, Ana Pérez-Lorente, la dona de Resines, ha decidit parlar amb la premsa sobre aquest tema tan delicat per així tranquil·litzar en certa manera tant als amics i companys com a seguidors de l'actor.

La parella d'Antonio Resines parla després del seu ingrés hospitalari

L'estat de salut de l'actor preocupa molt dins del seu entorn i entre els seus fans. Fins ara tan sols hem conegut que n'és conscient i que pateix una insuficiència respiratòria aguda provocada per una pneumònia bilateral, que és la que l'ha portat a l'UCI.

Primer pla de l'actor Antonio Resines amb el rostre seriós
Antonio Resines continua ingressat a l'hospital | Arxiu

És cert que tenia posades les dues primeres dosis de la vacuna, però si ha requerit un ingrés hospitalari, és per un motiu concret. I aquest és que el coronavirus l'ha afectat més per les seves tres malalties prèvies: un càncer, un infart i una artritis psoriàsica.

Amics d'ell, com seria el cas d'Anabel Alonso, van cridar a la calma i van exposar que evoluciona positivament dins la gravetat. Però, 'Europa Press' ha volgut parlar amb la seva dona per sortir de dubtes sobre això.

Ana ha atès amablement el medi en qüestió, però ha deixat clar que no vol entrar en detalls sobre l'estat de salut del seu marit. Això sí, s'ha mostrat molt serena, i per això, almenys, sembla transmetre la sensació que tot va per bon camí.

De fet, les seves paraules han estat: «Us ho agraeixo infinit, però no comentaré res. Només us vull desitjar un feliç any a tots».

Imatge d'Antonio Resines i la seva dona Ana Pérez-Lorente
Ana Pérez-Lorente no ha volgut entrar en detalls sobre l'estat d'Antonio Resines | CORDON PRESS

La dona d'Antonio Resines es mostra satisfeta per les mostres d'afecte que reben

Antonio, conegut pels seus papers en sèries com 'Los Serrano', ha quedat de manifest que és molt estimat. I és que ha rebut nombroses mostres d'afecte aquests dies tant dels seus companys de professió com del públic.

Precisament de tot això sí que ha volgut parlar Pérez-Lorente, exactament sobre la campanya iniciada per Santiago Segura per resar per Resines. Sobre aquesta la seva dona ha dit: «He parlat amb ell i els ho he agraït en persona, però no estic mirant res. Els ho agraeixo infinit, de veritat».

Tot seguit, ha tornat a reiterar que l'entorn de l'actor no vol donar més detalls sobre el seu estat de salut, i ho ha fet afirmat: «Us agraïm l'interès i l'afecte. Però us preguem que comprengueu que en aquests moments la família necessita tranquil·litat i serenitat».

Pla general d'Antonio Resines amb el rostre neutre i a un plató de televisió
La família d'Antonio Resines ha demanat calma per fer front a la situació | Europa Press

D'aquesta manera és com Ana ha deixat clar que no faran més declaracions sobre això, ja que necessiten estar únicament centrats en el benestar d'Antonio. Especialment ella, que s'ha convertit en el seu gran suport, com ho és des de fa tres dècades.

Sí, fa 30 anys que estan junts, encara que no va ser fins a l'any passat que van decidir formalitzar legalment la situació. Així que, al 2020 van convertir-se en marit i dona, encara que la gran festa del casament la van dur a terme el 2021 per culpa de la pandèmia. Ara la parella, que es va conèixer en un semàfor i que comparteix la passió pel cinema, està més unida que mai davant l'adversitat.