Primer pla de Kiko Matamoros amb la mirada perduda

Kiko Matamoros tremola amb l'anunci de l'esperat embaràs: «Amenaces d'avortament»

Kiko Matamoros està preocupat després de l'anunci de la notícia més esperada

Kiko Matamoros, col·laborador habitual de Telecinco, va convertir-se en el centre d'atenció després de donar una notícia completament inesperada. Actualment, manté una relació sentimental estable amb la model Marta López Álamo i amb qui pretén tornar a ser pare.

Així és, el tertulià vol tenir un nen d'aquí a dos anys per intentar no cometre els mateixos errors que van marcar el seu passat. A més, Matamoros és conscient que podria guanyar molts diners anunciant l'embaràs de la seva xicota, ja que són una parella força cotitzada.

Tot i això, hi ha algú que se'ls ha avançat i els ha robat tot el protagonisme d'un cop de ploma. Estem parlant de la doctora Carla Barber, exparella de Diego Matamoros, fill de Kiko.

Pla de la metgessa Carla Barber, posant a un photocall amb un vestit negre
Carla Barber està esperant el seu primer fill | GTRES

Tot i que ja no forma part de la vida de Diego, Carla Barber té una relació estupenda amb tota la família Matamoros. Aquesta és una de les raons per les quals Kiko ha rebut aquest embaràs amb una gran il·lusió, encara que hi ha una cosa que el preocupa. I és que la seva antiga nora ha revelat que ha tingut «dues amenaces d'avortament», encara que per sort tot està controlat.

Carla és una persona força seguida a les xarxes socials i té a l'esquena un exèrcit de fans disposats a fer qualsevol cosa per ella. De fet, tothom s'ha preocupat molt quan ha revelat el risc que ha corregut el seu futur nadó. Per això ha concedit unes declaracions per explicar que actualment no ha de lluitar contra cap problema.

Matamoros respira tranquil perquè les paraules de Barber l'han tranquil·litzat, tot i que continuarà pendent del seu estat de salut. Mentrestant, la famosa doctora ha revelat que no ha tingut «ni antulls, ni nàusees, ni malestar». Segons ha sortit publicat, l'ex de Diego està de 23 setmanes i tant ella com la seva parella no poden contenir l'emoció.

Kiko Matamoros, sense paraules: «El principi del millor»

Kiko ha estat molts anys sense parlar-se amb el seu fill Diego Matamoros, però afortunadament van poder superar les seves diferències. Així, pare i fill van reprendre el contacte i sembla que tot va ser gràcies a Carla Barber, per això el col·laborador li té tant d'afecte i va patir tant quan la doctora va acabar la seva relació sentimental amb Diego.

Ara, però, Carla manté un discret romanç amb un home adinerat i ja no vol saber res de la premsa del cor. Fa força temps que no concedeix cap entrevista i tot fa pensar que la seva vida ha canviat per sempre. A més, s'ha comprat un palauet valorat en nou milions d'euros, domicili on criarà el seu primer fill.

Kiko Matamoros i Marta López
Kiko Matamoros vol ser pare amb la seva xicota Marta López | GTRES

La doctora ha reflexionat sobre els canvis que estan sorgint a la seva vida i les seves paraules no han deixat indiferent ningú. «Aquest 2021 no va començar de la millor manera: fractura de tíbia, càncer a la família i no oblidem la meva malaltia cardíaca. Hauria estat un any per oblidar, però tu l'has convertit en el principi del millor que m'ha passat mai», li escriu al seu nou xicot.

Kiko Matamoros serà pare en dos anys

Kiko sempre ha tingut un gran respecte a l'ex-xicota del seu fill Diego, motiu pel qual seguirà de prop el seu esperat embaràs. Així mateix, Carla Barber és íntima amiga de la model Marta López, parella del tertulià de 'Sálvame', i és possible que la doctora li ofereixi certs consells perquè Marta ha planejat quedar-se embarassada d'aquí a dos anys.

És més, fins i tot Matamoros va revelar en una de les seves darreres intervencions televisives que quan compleixi 68 anys, li agradaria estar vivint a Mèxic. Però això no és tot, ja que pretén que Marta López Álamo tingui el seu primer fill en comú. Es tracta d'un projecte que omple d'il·lusió a la parella i que, de moment, ha quedat eclipsat per l'embaràs de la doctora Barber.