José Carlos Bernal en una imatge d'arxiu

José Carlos, el marit de Carmen Borrego, reapareix molt desmillorat al carrer

José Carlos Bernal ha estat preocupat en els darrers temps per la seva salut

José Carlos Bernal, el discret marit de Carmen Borrego, està travessant un moment força delicat per la crisi de la família Campos. Recordem que Alejandra Rubio, neta de Maria Teresa i única filla de Terelu, s'ha enfrontat a la seva tieta Carmen. Aquesta topada sembla no tenir fi i el clan està en boca de tots els periodistes del cor.

El marit de Carmen Borrego mai ha protagonitzat cap escàndol, però és cert que sí que ha participat en determinats espectacles. El públic vol saber-ne més coses i l'última notícia que ha sortit publicada no és precisament bona. Tot fa pensar que José Carlos Bernat està patint molt pels problemes que la seva dona Carmen té amb la família Campos.

Alejandra Rubio ha anunciat a 'Viva la Vida', programa en què col·labora els caps de setmana, que la pau està cada cop més a prop. Segons el seu discurs, Terelu Campos ja ha parlat amb Carmen Borrego i tot fa pensar que les germanes tornen a ser un equip indestructible. El problema és que Rubio encara no ha enterrat la destral de guerra amb Borrego, així que el conflicte no s'ha acabat del tot.

Carmen Borrego i Terelu Campos, totes dues plorant
Carmen Borrego i Terelu Campos podrien haver fet les paus. | LND

Un grup de reporters ha enxampat José Carlos Bernal passejant per Madrid i el seu aspecte físic ha fet saltar totes les alarmes. Tot fa pensar que la pressió mediàtica a què està sotmesa la seva dona li està passant factura. Tot i això, ell ha volgut treure importància al problema assegurant que tots els conflictes són passatgers.

María Teresa Campos, matriarca del clan, és una altra de les grans víctimes de la guerra que ha emprès la seva família als platós de televisió. Segons ha sortit publicat, Carmen, Terelu i Alejandra han arribat a un pacte únicament per protegir la veterana presentadora. Recordem que fa temps que està retirada i que no tornarà a posar-se al capdavant de cap programa.

José Carlos Bernal explica els seus problemes de salut

José Carlos ha explicat que ha hagut d'estar aïllat perquè abans de la nit de Nadal va estar en contacte amb un positiu en coronavirus. Tant ell com la seva dona Carmen havien de sopar a casa de Terelu, però van haver de suspendre la cita perquè estaven confinats. María Teresa Campos va revelar que estava preocupada per ells, però sortosament tot ha estat un ensurt.

Carmen Borrego i Bernal s'han sotmès a unes proves mèdiques per veure si han estat contagiats i ja tenen els resultats. «Hem donat negatiu, estem bé», ha explicat el gendre de Maria Teresa després de ser descobert passejant pels carrers de Madrid. Un grup de reporters s'han acostat a preguntar-li i ell ha respost d'una manera força amable.

Terelu Campos ha assegurat que Bernal és el millor que li ha passat a la família Campos, ja que sempre està disposat a ajudar tothom. Maria Teresa gaudeix d'una relació fantàstica amb ell i passen molt de temps junts. Borrego està orgullosa que el seu marit hagi aconseguit guanyar-se la confiança del clan, ja que reconeix que sempre han estat un grup molt tancat.

José Carlos Bernal envia un missatge: «La seguretat dels altres»

José Carlos ha aprofitat que forma part d'una de les famílies més influents de la televisió per enviar un missatge necessari. «La seguretat dels altres és el més important», ha comentat en explicar com ha estat el seu contacte amb un positiu de Covid-19.

Bernal vol aparentar que tot està bé i que les Campos a poc a poc van recuperant la seva estreta relació. Tot i això, el seu aspecte físic no ha deixat indiferent ningú i el públic ja ha començat a especular.

En aquest sentit, hi ha qui assegura que ha esdevingut una altra de les víctimes de la batalla que han emprès Carmen Borrego i Alejandra Rubio.