Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Anabel Pantoja

Anabel Pantoja confirma el gran pas que li canviarà la vida

Anabel Pantoja comença una nova etapa amb la seva parella

Anabel Pantoja ha acudit al Mediafest, on ha coincidit i ha tingut temps de parlar amb la presentadora de l'espai televisiu Socialité, María Patiño. Durant aquesta conversa, la neboda d'Isabel Pantoja ha amollat una bomba que molta gent no s'esperava. La col·laboradora de La isla de las tentaciones ha confirmat que la seva relació està a punt de fer un pas més.

Encara que molts no ho creguin, Anabel Pantoja i Yulen Pereira han decidit començar una nova etapa anant-se'n a viure junts. Un gran pas que marcarà, certament, un abans i un després en la seva relació. De moment, coneixem que el lloc escollit serà Madrid, però Anabel Pantoja no s'ha volgut mullar més.

Anabel Pantoja comença una nova vida

Tot i que moltes persones no confiaven en l'amor entre la neboda de la Pantoja i l'esportista, Anabel Pantoja ho ha confirmat: ja tenen pis escollit. El darrer divendres la col·laboradora va coincidir al Mediafest amb María Patiño i ha confirmat que ja tenen casa. «Se'n va a viure amb el seu xicot, el seu amor, tot i que molts no hi creieu en aquesta relació».

Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira en un photocall.
Anabel Pantoja i Yulen han fet un pas més enllà en la seva relació. | GTRES

De moment, es coneix només la ubicació. Madrid és el lloc escollit per tots dos i que marcarà un abans i un després en la relació: un pas transcendental del qual Anabel Pantoja no ha volgut donar més detalls. Encara que moltes persones no pensaven que arribarien tan lluny, la relació s'ha anat consolidant amb el pas del temps.

El pas crucial d'Anabel Pantoja i el seu nou amor

A principis del darrer mes d'abril, vam veure com començava una nova edició del famós programa Supervivientes. 16 concursants escollits minuciosament van lluitar contra vent i marea per poder arribar fins a la final, protagonitzada i marcada, especialment, per un premi valorat en 200.000 €.

A poc a poc vam poder anar veient com sorgia l'amor entre Anabel Pantoja i l'esportista: un amor que arrossegava la ruptura del matrimoni de la noia amb Omar Sánchez. La vida del campió mundial i europeu d'esgrima, Yulen Pereira, va canviar completament quan va conèixer la col·laboradora. El seu objectiu, principalment, es basava a continuar dedicant-se al món de l'esport i entrenar per estar al màxim nivell als Jocs Olímpics. Tanmateix, això es va veure afectat per la nova relació a Hondures.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Anabel Pantoja va conèixer la seva parella actual a 'Supervivientes'. | TELECINCO

Des dels Cayos Cochinos vam poder ser testimonis de com aquesta amistat entre tots dos s'anava convertint en alguna cosa més. Finalment, van decidir intentar-ho fora de Supervivientes malgrat totes les crítiques que estaven rebent en aquests moments. Ningú no s'esperava que la col·laboradora i l'esgrimidor poguessin seguir junts després de sortir del programa. Després de diversos mesos del final de l'espai televisiu, la parella fa un pas més en la seva relació.

De Canàries a Madrid, passant per Sevilla

Arriben nous canvis per Anabel Pantoja i el seu nou amor. Tots dos han decidit escollir Madrid com a lloc per viure-hi, ja que han d'atendre els seus compromisos professionals. A més, cal esmentar que la capital és un bon punt de connexió amb Sevilla, la ciutat més visitada per la neboda de la Pantoja.

La col·laboradora sol anar a la ciutat andalusa de tant en tant, ja que allà es troben actualment els seus pares. Encara que hagin decidit anar-se'n a viure a Madrid, Anabel Pantoja encara ha de prendre una gran decisió: haurà de decidir si vol mantenir la casa on vivia a les Canàries, o si prefereix deixar definitivament l'illa a la qual es va mudar per amor a Omar.